Salată de ton cu maioneză, rețeta pregătită de Andreea Bănică. „Serviți pe pâine prăjită ca bruschete sau pe ardei capia!”

Salată de ton cu maioneză, rețeta pregătită de Andreea Bănică. „Serviți pe pâine prăjită ca bruschete sau pe ardei capia!”
Salată de ton cu maioneză, rețeta pregătită de Andreea Bănică. „Serviți pe pâine prăjită ca bruschete sau pe ardei capia!”

Blondina a explicat cum pregătește salata cu ton și maioneză, în doar 5 minute.

Andreea Bănică reușește să-și țină comunitatea din mediul online în strânsă legătură, deoarece vedeta împarte fragmente din viață ei și dincolo de scenă. Vorbește adesea despre ceea ce face în anumite zile, ce schimbări aduce în rutină, dar și ce evenimente nefericite se pot întâmpla, cum a fost gripa puternică prin care a trecut sau fractura de umăr. Petrece timp în bucătărie și gătește pentru toți cei dragi ei, iar aceasta se vede că și își dorește ca preparatele să fie gustoase și sănătoase întotdeauna.

Artista a început să împartă și în mediul online rețetele pe care ea le pregătește și le filmează, pas cu pas, cum ajunge la rezultatul final, chiar dacă este extrem de multă muncă în spate, despre care tot ea a povestit. Mâncărurile tradiționale sunt printre preferatele ei, așa că se bucură de ele cu fiecare ocazie.

Cum pregătește Andreea Bănică salata cu ton și maioneză?

Citește și: Andreea Bănică, despre mâncărurile pe care le postează în mediul online. Ce spune artista despre rețete și cât timp îi ia să vină cu rezultatul în fața camerelor. „Stau foarte mult în bucătărie.”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Tocăniță de cartofi, pregătită de Andreea Bănică! Care este ingredientul care îi schimbă cu totul gustul? "Nu știu să vă explic, dar este foarte gustoasă această mâncărică de cartofi!"

De această dată, artista  a dezvăluit cum pregătește o salată cu ton și maioneză, despre care spune că ar mânca zilnic. Este extrem de ușor de pregătit, iar în 5 minute este gata, dacă ai ouăle fierte tari, ceapă, usturoi și conservele de ton. Adaugă și câteva picături de lămâie, o lingură de maioneză, sare, piper și ulei de măsline, iar servită pe pâine prăjită este minunată.

Această rețetă este una ușoară, rapid de pregătit pentru toți iubitorii mâncărurilor delicioase și echilibrate, iar persoanele aflate la dietă, pot evita maioneza. Andreea Bănică nu ezită să filmeze pas cu pas și rețete care durează mai mult timp, dar pentru care este recunoscătoare de rezultatul final.  „Salată de ton cu maioneză. De 3 zile fac salata asta și aș mânca zilnic, zău. Iți ia fix 5 min să o prepari!

  • 4 ouă fierte tari
  • 2 conserve ton
  •  o ceapă roșie
  • 2 căței usturoi
  • Câteva picături lămâie
  • o linguriță ulei de măsline
  • o lingura maioneza
  • sare
  • piper



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Tocăniță de cartofi, pregătită de Andreea Bănică! Care este ingredientul care îi schimbă cu totul gustul? "Nu știu să vă explic, dar este foarte gustoasă această mâncărică de cartofi!"

Vești proaste pentru Gabriela Cristea! Ce s-a aflat după demisia de la Antena Stars EXCLUSIV

Jador, dat de gol de Bogdan Mocanu! Ce a făcut cu o seară înainte să anunțe că devine tătic?!

Dana Budeanu, în doliu! Tatăl vedetei a murit

"Prinde suta!" la "Brigada devreme" Prezentatorii matinalului de la Radio Impuls au dat startul unui concurs distractiv de cultură generală; participanții pot câștiga zilnic 100 de Euro

Murat Yıldırım, protagonistul serialului Aziz, apariție uluitoare la patru ace! Iată cum a fost surprins celebrul actor

Ea este Mălina, iubita tânărului care a intrat cu mașina într-un TIR. Mesaj cutremurător după moartea lui Alex: „Te voi iubi mereu, așa cum ne-am promis”


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies