Salata din piept de gasca! Uite cum se face aceasta reteta delicioasa!

Salata din piept de gasca! Uite cum se face aceasta reteta delicioasa!
Salata din piept de gasca! Uite cum se face aceasta reteta delicioasa!

Laura Cosoi te invata sa faci o delicioasa salata din piept de gasca. Uite cum se prepara!

 

Ingrediente:
1 buc Piept de gasca
1 buc Ceapa
2 catei Usturoi
2 felii Lamaie dupa gust
Apa dupa gust
Sare dupa gust
Piper
1 pahar Vin alb
Preparare:
Salata dupa gust
Ulei de masline
dupa gust Salata mixta (rucola, baby spinach, salata iceberg,
salata romaneasca)
dupa gust Sare
pentru decor Frunze de chives
Dressing
Pentru dressing:
dupa gust Iaurt natur
1 catel Usturoi
dupa gust Menta verde
Mod de preparare
1.
Cresteaza pieptul de gasca, asezoneaza-l cu sare si piper.
2. Incinge tigaia, pune pieptul de gasca la prajit cu pielea in jos si adauga ceapa taiata pestisori.
3. Dupa ce se rumeneste, pune continutul intr-o tava, adauga 2 catei de usturoi maruntiti, piper, doua felii de lamaie, vinul si putina apa.
4.
Acopera tava cu folie de aluminiu si pune-o la cuptor pentru 15-20 de minute, la 200?C sau la foc mare (dupa 10 minute poti verifica pieptul de gasca).
5. Dressingul: Amesteca in blender iaurtul, usturoiul maruntit si menta.
6. Servire: Asaza salata mixta cu putin ulei de masline, sare si dressingul in farfurie impreuna cu pieptul de gasca.
O alta varianta de servire: Taie pieptul de rata in bucatele mici, amesteca-le cu salata si dressingul si decoreaza totul cu cateva frunze de chives.
Sursa: LauraCosoi.ro

Ingrediente:

1 buc Piept de gasca
1 buc Ceapa
2 catei Usturoi
2 felii Lamaie dupa gust
Apa dupa gust
Sare dupa gust
Piper
1 pahar Vin alb

Preparare:

Salata dupa gust
Ulei de masline
dupa gust Salata mixta (rucola, baby spinach, salata iceberg, salata romaneasca)
dupa

gust Sare
pentru decor Frunze de chives 
Dressing

Pentru dressing:
dupa gust Iaurt natur
1 catel Usturoi
dupa gust Menta verde

Mod de preparare

1. Cresteaza pieptul de gasca, asezoneaza-l cu sare si piper.

2. Incinge tigaia, pune pieptul de gasca la prajit cu pielea in jos si adauga ceapa taiata pestisori.

3.
Dupa ce se rumeneste, pune continutul intr-o tava, adauga 2 catei de usturoi maruntiti, piper, doua felii de lamaie, vinul si putina apa.

4. Acopera tava cu folie de aluminiu si pune-o la cuptor pentru 15-20 de minute, la 200?C sau la foc mare (dupa 10 minute poti verifica pieptul de gasca).

5. Dressingul: Amesteca in blender iaurtul, usturoiul maruntit si menta.

6. Servire: Asaza salata mixta cu putin ulei de masline, sare si dressingul in farfurie impreuna cu pieptul de gasca.
O alta varianta de servire: Taie pieptul de rata in bucatele mici, amesteca-le cu salata si dressingul si decoreaza totul cu cateva frunze de chives.

Sursa: LauraCosoi.ro

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Ce demersuri a început să facă Adriana Bahmuțeanu pentru copiii ei minori. „Eu nu știu ce e la mijloc, este o combinație pe care nu am înțeles-o.”

Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

EXCLUSIV! Cum va arăta ediția aniversară UNTOLD 2025? Edy Chereji: „Va fi fără îndoială cea mai impresionantă de până acum”. Cât costă biletele?

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Gagea și Moldo o pun la zid pe Criss, după ce a mărturisit, de față cu Teodora, că îl place pe Robi: „Pentru mine nu e omenesc așa ceva”

"Nu vorbește, nu știu dacă aude sau vede" Viața lui Răducu s-a schimbat radical, după ce a fost implicat într-un accident. Tânărul de 18 ani a fost lovit în plin de o mașină


Cookies