Salata din piept de gasca! Uite cum se face aceasta reteta delicioasa!

Salata din piept de gasca! Uite cum se face aceasta reteta delicioasa!

Laura Cosoi te invata sa faci o delicioasa salata din piept de gasca. Uite cum se prepara!

 

Ingrediente:
1 buc Piept de gasca
1 buc Ceapa
2 catei Usturoi
2 felii Lamaie dupa gust
Apa dupa gust
Sare dupa gust
Piper
1 pahar Vin alb
Preparare:
Salata dupa gust
Ulei de masline
dupa gust Salata mixta (rucola, baby spinach, salata iceberg, salata romaneasca)
dupa gust Sare
pentru decor Frunze de chives
Dressing
Pentru dressing:
dupa gust Iaurt natur
1 catel Usturoi
dupa gust Menta verde
Mod de preparare
1.
Cresteaza pieptul de gasca, asezoneaza-l cu sare si piper.
2. Incinge tigaia, pune pieptul de gasca la prajit cu pielea in jos si adauga ceapa taiata pestisori.
3. Dupa ce se rumeneste, pune continutul intr-o tava, adauga 2 catei de usturoi maruntiti, piper, doua felii de lamaie, vinul si putina apa.
4. Acopera tava cu folie de aluminiu si pune-o la cuptor pentru 15-20 de minute, la 200?C sau la foc mare (dupa 10 minute poti verifica pieptul de gasca).
5. Dressingul: Amesteca in blender iaurtul, usturoiul maruntit si menta.
6. Servire: Asaza salata mixta cu putin ulei de masline, sare si dressingul in farfurie impreuna cu pieptul de gasca.
O alta varianta de servire: Taie pieptul de rata in bucatele mici, amesteca-le cu salata si dressingul si decoreaza totul cu cateva frunze de chives.
Sursa: LauraCosoi.ro

Ingrediente:

1 buc Piept de gasca
1 buc Ceapa
2 catei Usturoi
2 felii Lamaie dupa gust
Apa dupa gust
Sare dupa gust
Piper
1 pahar Vin alb

Preparare:

Salata dupa gust
Ulei de masline
dupa gust Salata mixta (rucola, baby spinach, salata iceberg, salata romaneasca)
dupa gust Sare
pentru decor Frunze de chives 
Dressing

Pentru dressing:
dupa gust Iaurt natur
1 catel Usturoi
dupa gust Menta verde

Mod de preparare

1. Cresteaza pieptul de gasca, asezoneaza-l cu sare si piper.

2. Incinge tigaia, pune pieptul de gasca la prajit cu pielea in jos si adauga ceapa taiata pestisori.

3. Dupa ce se rumeneste, pune continutul intr-o tava, adauga 2 catei de usturoi maruntiti, piper, doua felii de lamaie, vinul si putina apa.

4. Acopera tava cu folie de aluminiu si pune-o la cuptor pentru 15-20 de minute, la 200?C sau la foc mare (dupa 10 minute poti verifica pieptul de gasca).

5. Dressingul: Amesteca in blender iaurtul, usturoiul maruntit si menta.

6. Servire: Asaza salata mixta cu putin ulei de masline, sare si dressingul in farfurie impreuna cu pieptul de gasca. O alta varianta de servire: Taie pieptul de rata in bucatele mici, amesteca-le cu salata si dressingul si decoreaza totul cu cateva frunze de chives.

Sursa: LauraCosoi.ro

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Ce demersuri a început să facă Adriana Bahmuțeanu pentru copiii ei minori. „Eu nu știu ce e la mijloc, este o combinație pe care nu am înțeles-o.”

Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

EXCLUSIV! Cum va arăta ediția aniversară UNTOLD 2025? Edy Chereji: „Va fi fără îndoială cea mai impresionantă de până acum”. Cât costă biletele?

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Cine este și câți ani are Gizem Sevim, care joacă rolul Leyla, în serialul Inimă rebelă! Iată la ce schimbare uluitoare de look a recurs carismatica actriță după încheierea filmărilor

"Nu vorbește, nu știu dacă aude sau vede" Viața lui Răducu s-a schimbat radical, după ce a fost implicat într-un accident. Tânărul de 18 ani a fost lovit în plin de o mașină