Aceasta reteta de salata ruseasca este foarte simpla si se prepara rapid.
Ingrediente
3 cartofi, 2 morcovi, o conserva mare de ton, 3 oua, o ceapa, maioneza, sare.
Mod de preparare
Se pun la fiert, separat, cartofii in coaja, ouale si morcovii. Dupa ce sunt gata se lasa toate la racit. Conserva de ton se lasa la scurs. Cartofii se curata de coaja si se dau pe razatoare intr-un bol.
Astfel se formeaza primul strat. Peste ei se presara sare. Dupa care se pune un strat subtire de maioneza. Se asaza tonul, pentru a forma alt strat. Urmatorul strat va fi cel de ceapa, rasa pe razatoare. Se presara iar sare. Urmeaza stratul de morcovi dati tot pe razatoarea mica. Iar maioneza in strat subtire. Apoi albusul dat pe razatoarea mica. Iar ultimul strat va fi cel de galbenus ras.
Sursa
Ingrediente
3 cartofi, 2 morcovi, o conserva mare de ton, 3 oua, o ceapa, maioneza, sare.
Mod de preparare
Se pun la fiert, separat, cartofii in coaja, ouale si morcovii. Dupa ce sunt gata se lasa toate la racit. Conserva de ton se lasa la scurs. Cartofii se curata de coaja si se dau pe razatoare intr-un bol.
Astfel se formeaza primul strat. Peste ei se presara sare. Dupa care se pune un strat subtire de maioneza. Se asaza tonul, pentru a forma alt strat. Urmatorul strat va fi cel de ceapa, rasa pe razatoare. Se presara iar sare. Urmeaza stratul de morcovi dati tot pe razatoarea mica. Iar maioneza in strat subtire. Apoi albusul dat pe razatoarea mica. Iar ultimul strat va fi cel de galbenus ras.
Sursa Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro