Salata sățioasă a Gabrielei Cristea, te va face să începi un stil de viață sănătos! "Aș vrea să storc rodia și să iau sucul de rodie și în loc de oțet sau lămâie să folosesc rodia aici!"

Salata sățioasă a Gabrielei Cristea, te va face să începi un stil de viață sănătos!
Salata sățioasă a Gabrielei Cristea, te va face să începi un stil de viață sănătos! "Aș vrea să storc rodia și să iau sucul de rodie și în loc de oțet sau lămâie să folosesc rodia aici!"

După un control amănunțit, Gabriela Cristea trebuie să treacă la un regim alimentar bine stabilit, așa că a pregătit o delicioasă salată.

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV, de la noi din țară. Pe lângă acest aspect, vedeta și-a dezvoltat și abilitățile de bucătar, iar deseori ne uimește cu rețete diverse și gustoase, pe pagina sa de Facebook, iar de această dată, după un control la medic, Gabriela Cristea este nevoită să își schimbe regimul alimentar, iar cu aceasta ocazie, jurnalista a pregătit o delicioasă salată. 

Salata sățioasă și sănătoasă, pregătită de Gabriela Cristea

Citește și: Cu ce probleme de sănătate se confruntă Gabriela Cristea. “Îmi place să fiu sănătoasă pentru mine și pentru familia mea.”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Cu cât vinde Gabriela Cristea celebra ciocolata Dubai. “Exact cât să mănânci o dată sau dacă ești la cură de slăbire.”

Ingrediente

  • O jumătate de salată iceberg
  • Câteva frunze de salată de spanac
  • O bucată de varză roșie
  • O ceapă roșie
  • O conservă cu fasole neagră
  • O conservă cu fasole păstăi
  • Măsline, opțional
  • O rodie
  • Ulei de sâmburi de struguri

Mod de preparare

Am o salată iceberg, dar am și ceva frunze de salată de spanac și o să pun efectiv, ce am prin frigider, pentru că nu vreau să mănânc deloc carne astăzi și mai am așa, o bucată de varză roșie și o să tai doar câteva fășii din ea, nu multe, mai mult de culoare, dar și de gust, pentru că varza este foarte bună.

(...) Ok, deci aici am făcut baza, da? Ca să zic așa... să avem salată cât de multă, căci salata putem a mâncam oricâtă, doar adaosurile pe care le punem în salată, contează mai mult și mai mult. O să vreau să pun și un pic de ceapă și am aici o conservă cu fasole neagră și aici o conservă cu fasole păstăi, o s-o pun și pe asta și nu prea mai am altceva, am niște măsline, dar nu știu dacă aș pune măsline, mă mai gândesc.
Ceapă și vreau să dreg totul cu rodie, e o invenție de-a mea, nu am mai mâncat până acum, sper să-mi iasă cu rodie, în sensul că aș vrea să storc rodia și să iau sucul de rodie și în loc de oțet sau lămâie să folosesc rodia aici și am să mai pun, că mi-am luat, niște ulei de sâmburi de struguri și o să pun și o linguriță, nu mai mult, o linguriță și jumătate, la salata asta.
Hai să vedem e o să iasă!

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat- stirilekanald.ro

O să tai ceapa,(...) am frecat ceapa bine, bine, ca s-o înmuiem, ar fi mers și un pic de sare aici, dar nu punem, și o adaugăm peste salată. Am scurs fasolea neagră și o punem aici peste, conserva de fasole verde este destul de mare, așa că nu o punem pe toată, ci punem doar câteva linguri zdravene, cam atât, cam jumătate, perfect. O să pun și patru măsline și nu mai pun sare deloc. Hai să stoarcem și rodia(...) avem ceva suc de roșie, pe care-l și strecurăm și îl punem peste(...) o linguriță și jumătate, două de ulei de sâmburi de struguri, atât e suficient. Mai trebuie doar să amestecăm totul și să ne așezăm la masă! ”, a detaliat Gabriela Cristea, pe pagina sa de Facebook.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Cu cât vinde Gabriela Cristea celebra ciocolata Dubai. “Exact cât să mănânci o dată sau dacă ești la cură de slăbire.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, îngerul care i-a redat lui Alin Oprea puterea de a iubi din nou. Mesajul artistului pentru soția sa: ”Mi-a dat un nou sens și care m-a făcut să văd viața cu alți ochi”

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Cioban omorât în bătaie de patronul stânei la care lucra! Ucigașul din Buzău și-a lovit angajatul până când nu a mai mișcat


Cookies