Chef Joseph Hadad a dezvăluit cum pregătește salata de pomelo și linte, de această dată, o rețetă vegană.
Unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți bucătari, de la noi din țară, chef Joseph Hadad, obișnuiește să fie mai mereu activ pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește nenumărate trucuri de bucătărie cu urmăritorii săi.
Acesta a postat delicioasa rețetă, pe contul său de Instagram, acolo unde a și menționat modul de preparare simplu, precizia ingredientelor care poate face diferența, dar și câteva trucuri de luat în
Salată vegană de pomelo și linte, pregătită de chef Joseph Hadad
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Ingrediente
- 1 pomelo sau portocale, kaki ori fructe de pădure
- 3 fire țelină apio
- 2 fire ceapă verde
- 1 lingură pătrunjel tocat
- 300 g linte roșie (fiartă pe jumătate, al dente)
- 4 fire mentă (doar frunze)
- sucul de la 1/2 lămâie
- coaja de la 1 lămâie
- coaja și sucul de la 1 portocală
- 1/2 ardei iute
- 2 linguri nuci pecan (tocate mai mari)
- Sare și piper
- 5 linguri ulei de măsline
- 1 linguriță Dijon, opțional
- 1 lingură miere, opțional
Mod de preparare
- “Curățați pomelo de coajă și pielița albă, altfel va fi amărui. Scoateți pulpa și sfărâmați în bucăți mai mici.
- Tocați fin țelina, ceapa, menta și ardeiul iute.
- Puneți toate ingredientele într-un bol, amestecați și serviți. Poftă bună!”, a explicat pas cu pas, chef Joseph Hadad, în filmulețul postat pe pagina sa de Instagram.