Saloane de înfrumusețare disponibile online

Saloane de înfrumusețare disponibile online
Saloane de înfrumusețare disponibile online

În ultima perioadă, tot mai mulți clienți își schimbă saloanele de înfrumusețare obișnuite.

Fie din motive de siguranță, fie din motive financiare sau că nu mai sunt mulțumiți de servicii. Apelarea la un salon despre care nu știi prea multe informații, poate să contribuie la părerea ta despre serviciile respective. Sunt saloane la care mergi pentru că îți place un serviciu și altele la care te satisfac prețurile. Dar, ce faci când nu știi nici prețul și nici serviciile?


Pe site-ul Stailer sunt saloane de înfrumusețare disponibile online

Această platformă este dedicată atât clienților, cât și celor care oferă astfel de servicii. Vei putea alege dintre serviciul de pensat, epilat, masaj, cosmetică, tuns, manichiură și pedichiură, vopsit, coafat sau tratamente pentru păr. Când intri pe site, specifică genul tău, serviciul de care ai nevoie, locația, cât și data & ora dorită pentru a merge la salon. Se vor afișa toate rezultatele din zona ta, împreună cu durata programării, prețul și fotografii de la salon.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Atunci cand cauti sa te vopsesti la salon, cele mai utile sunt recenziile. Pe site poți vedea recenziile asupra salonului respectiv, indiferent de care ar fi serviciul de care ai nevoie. Platforma pune la un loc cei mai buni bărbieri, frizeri sau make-up artiști din zona ta! Vei putea vizualiza fotografii din interiorul salonului, cât și păreri despre modul în care sunt executate serviciile.

Practic, ai saloane de înfrumusețare disponibile online.

Schimbarea culorii părului este o decizie extrem de grea. Dacă alegi stilistul greșit, părul tău nu își poate reveni la normal, ci doar să optezi pentru o altă culoare, uneori și o altă coafură. Prețul este un alt aspect pe care trebuie să îl iei în considerare, dar nu poți umbla din salon în salon să întrebi despre costuri. Intră pe site-ul Stailer și poți vedea prețurile, cât și durata serviciului de vopsit.
În funcție de prețuri, poți alege ceea ce se potrivește bugetului și dorințelor tale.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Echipa din spatele platformei Stailer este orientată către nou, către tehnologie și o ușoară utilizare a acesteia. În acest fel, sunt puse la dispoziția clienților toate rezultatele înscrise a saloanelor de înfrumusețare. Dacă deții un salon și nu te-ai înscris încă pe stailer.ro, e timpul să o faci! Vei fi mai vizibil în online, iar oamenii pot efectua mai ușor programări la salonul tău. Ești în căutare de noi clienți? Ei pot vedea și oferi recenzii asupra muncii efectuate, cât și interiorul salonului tău.



Pe site se pot înscrie și stiliști individuali, nu doar saloane. Astfel, dacă ești nail artist, make up artist, frizer, bărbier, oferi servicii de epilare profesională, cosmetică, masaj sau efectuezi tratamente pentru păr, platforma îți este destinată! Poți să te înscrii cu ușurință și oamenii te pot găsi atunci când sunt în căutarea acestor servicii. De asemenea, îți va fi mult mai ușor să îți gestionezi programările.

Un client poate descoperi mult mai ușor și mai facil saloane de înfrumusețare disponibile online, cu doar câteva click-uri.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies