Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, Borșa, surâsul Maramureșului istoric

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”,  Borșa, surâsul Maramureșului istoric
Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, Borșa, surâsul Maramureșului istoric

Emisiunea de călătorii ”ROventura” ne invită sâmbătă, de la ora 14:45, la Kanal D, să pornim către Borșa, surâsul plin de culoare al Maramureșului istoric.

Un colț de Rai, dincolo de orice clișee, un tărâm binecuvântat cu minuni naturale, oameni faini și tradiții nepieritoare.

Chiar dacă mulți turiști ajung aici din primăvară până toamna târziu, Borșa a devenit, în ultimii ani, un paradis și pentru perioada anotimpului alb.

Înconjurată de unii dintre cei mai frumoși munți din țară și bucurându-se de investiții serioase în infrastructura turistică, Borșa e destinația perfectă pentru iubitorii sporturilor de iarnă.

Orașul-stațiune de la poalele Munților Rodnei e locul în care natura și omul și-au dat mâna pentru a întâmpina deopotrivă turiștii și sportivii, într-o destinație de poveste, cu cele mai bune condiții.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Borșa e dragoste la prima vedere, fără doar și poate, pentru oricine ajunge să-i calce hotarul, iar moroșenii sunt mai hotărâți ca niciodată să facă din orașul lor un paradis turistic al cărui nume să ajungă pe buzele tuturor.

Alături de George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele ”ROventura”, ajungem în Pasul Prislop, unde îl cunoaștem pe unul dintre borșenii care s-a întors acasă. În drum spre cazare, mai facem o oprire la pârtie, iar seara ne va găsi înconjurați de prieteni, într-unul din locurile din Borșa, ce îmbină confortul și relaxarea cu respectul pentru tradiție și natură.

Nu ratați, sâmbătă, de la ora 14:45, o nouă ediție ”ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, numai la Kanal D.

Credit foto: BLC Media

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies