Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, Colibița, plai nepereche

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, Colibița, plai nepereche
Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, Colibița, plai nepereche

Sâmbăta aceasta, de la ora 14:45, într-o nouă ediție ”ROventura”, emisiune difuzată la Kanal D, vom călători în Transilvania, la Colibița, acolo unde vom descoperi și redescoperi împreună unele dintre cele mai fermecătoare plaiuri bistrițene.

Alături de George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele ”ROventura”, vom face, pentru început, o scurtă incursiune prin lumea tradițiilor năsăudene, acolo unde vom cunoaște oameni frumoși, care, prin pasiunea și strădania lor, mențin vii tradițiile acestui județ nepereche. Binecuvântat cu două parcuri naționale, cu cel mai nordic burg săsesc din România și cu aceste tradiții nealterate de timp, întregul ținut îmbie la călătorie.

Incursiunea ”ROventura” prin Bistrița Năsăud va scoate la lumină, și de data aceasta, cele mai frumoase povești ale trecutului său dar ne vom bucura să redescoperim și artizani ai locului, veniți

să ne împărtășească din zestrea lor bogată, în curtea cochetului castel Teleki din Posmuș.

Ca dintr-o carte bună, dintr-un roman de mare succes, ecranizat pe măsură, par desprinse și imaginile de poveste de la Colibița, marea de la munte, cum frumos e alintată stațiunea de la poalele Călimanilor. Pe aceste meleaguri, cerul și pământul, oglinda de apă a lacului, ceața și norii spectaculoși, toate ne trec, parcă, prin patru anotimpuri într-o zingură zi și ne fac sufletul să tresalte de bucurie.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Calitatea aerului aducea turiști aici, încă din 1923 iar acum, ajutată și de frumusețea lacului de acumulare, Colibița a devenit o bornă importantă pe harta turismului de sănătate. Cu o adâncime medie de 80-90 de metri, o lungime de aproape 7 kilometri și o suprafață de 270 de hectare, lacul Colibița adună și spune povești una și una, pe care nu ne vom sătura să le ascultăm, să le simțim și să

le trăim, prin intermediul ”ROventura”.

Nu ratați sâmbătă, de la ora 14:45, o nouă ediție ”ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, numai la Kanal D. 

Credit foto: BLC Media

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies