Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura” O călătorie fascinantă la Crișan, în minunata Delta Dunării

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”  O călătorie fascinantă la Crișan, în minunata Delta Dunării
Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura” O călătorie fascinantă la Crișan, în minunata Delta Dunării

Sâmbăta aceasta, emisiunea de călătorii ”ROventura”, difuzată de la ora 14:45, la Kanal D, ne poartă pașii pe brațul Sulina, la Crișan, acolo unde vom afla poveștile uluitoare ale unuia dintre locurile unice în lume, Delta Dunări

Ajunși în inima acestui veritabil muzeu natural al biodiversității, la Crișan, devenim, alături de George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele ”ROventura”, parte din locul acesta magic, care ne va cuceri nu doar prin peisajele sale uluitoare, ci și prin gusturi dintre cele mai diverse, unde influențele culinare mediteraneene se împletesc de minune cu ritmurile sud-americane, iar parfumul oriental oferă o atmosferă similară celei din Țara Soarelui Răsare.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Vom descoperi, alături de roventurieni, frumusețile naturale ale acestui loc unic în Europa, dar vom afla și poveștile care îmbracă zona, de la unul dintre oamenii care se îngrijesc bucata aceasta de pământ dintre ape.

Și, cum nicio călătorie nu e completă fără un răsfăț gastronomic autentic, ne vom bucura, prin intermediul ”ROventura” și de o experiență culinară, cu adevărat desăvârșită.

Nu ratați sâmbătă, de la ora 14:45, nouă ediție ”ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, numai la Kanal D.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Ce a pățit Daniela Iliescu în trafic. Partenera lui Culiță Sterp a povestit ce s-a întâmplat când a fost oprită de poliție. “Lecția de astăzi este că mai bine nu o iei pe scurtătură.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Strigătul de ajutor al lui David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel: ”Nu sunt deloc bine”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies