Sâmbătă, de la ora 14:45, noul sezon "ROventura" începe cu o călătorie în paradisul Deltei Dunării

Sâmbătă, de la ora 14:45, noul sezon
Sâmbătă, de la ora 14:45, noul sezon "ROventura" începe cu o călătorie în paradisul Deltei Dunării

Sâmbăta aceasta, de la ora 14:45, la Kanal D, emisiunea "ROventura" revine cu un nou sezon de povești impresionante de călătorie.

George Mihai și Andreea Străvoiu vor fi, așa cum ne-au obișnuit,  gazdele drumeţiilor pin  locuri de basm, cu tradiţii unice, preparate delicioase si  povesti de succes ale oamenilor care au reușit să își pună amprenta asupra turismul românesc.

Cei doi roventurieni vor călători prin păienjenișul de apă și uscat de pe brațul Chilia. Împreună cu George Mihai si Andreea Străvoiu,  telespectatorii vor descoperi  Pardina, noua perlă a turismului deltaic, un paradis care uimește cu bogăția biodiversității sale, ospitalitatea oamenilor locului și tradițiile pe care aceştia le păstrează cu sfințenie.

"< ROventura> începe noul sezon cu povești de călătorie din Delta Dunării. Primele trei ediții vor fi dedicate celor trei brațe ale Dunării. Sâmbăta aceasta vom descoperi frumusețile naturale și poveștile oamenilor de la Pardina, de pe Brațul Chilia, apoi vom merge la Sfântu Gheorghe, urmând a termina această serie din paradisul deltaic pe Brațul Sulina, la Crișan. Emisiunile vor surprinde, fiecare în parte, atât cu bogăția biodiversității din Delta Dunării, cât și prin pitorescul vieții în Deltă și autenticitatea oamenilor locului.

Vom descoperi și povești culinare, specifice fiecărui loc în parte. Nu degeaba se spune că Radu Anton Roman a descoperit eternitatea într-o strachină cu ciorbă de pește. <Insula Delta> l-a fermecat și pe patriarhul gastronomiei românești și l-a făcut să închine o veritabilă catedrală bucatelor bălții, la al cărei <altar>, cu poftă, vin mulți să se închine acum", spune George Mihai.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Delta Dunării este tărâmul eternelor reveniri. Călătoria din această sâmbătă, de la ora 14:45, va porni din Tulcea, poarta de intrare în paradisul Deltei. Fără a știrbi din frumusețea unei vacanțe oriunde în țară, farmecul pensiunilor de pe tot cuprinsul Deltei e unic. Intrată acum mai bine de un sfert de veac în patrimoniul UNESCO, armonia de apă și uscat e într-o continuă transformare, însă nu încetează să uimească prin bogăția biodiversității sale si prin frumusețea poveștilor pescărești.

Nu ratați sâmbătă, de la ora 14:45, o ediție de colecție ce deschide noul sezon "ROventura", la Kanal D!



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Oana Roman vorbește despre prietenia dintre bărbați și femei: „Bărbații nu au invidii, nu au gelozii din alea proaste. Nu au răutăți, nu bârfesc prost cum fac femeile.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Cine este femeia cu cea mai lungă limbă din lume? A intrat în Cartea Recordurilor: "Cei mai mulți sunt doar șocați și râd"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Decizie radicală luată de Bianca Giurcă, după confruntarea cu Giuly si Robert! Ce se întâmplă între concurenta de la „Casa Iubirii” și Patrick: „S-au acumulat mai multe lucruri”

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies