Sâmbătă, de la ora 14.45, ROventura vă invită să descoperiți locuri pline de istorie și frumos, la Timișoara

Sâmbătă, de la ora 14.45, ROventura vă invită să descoperiți locuri pline de istorie și frumos, la Timișoara
Sâmbătă, de la ora 14.45, ROventura vă invită să descoperiți locuri pline de istorie și frumos, la Timișoara

Sâmbătă, de la ora 14:45, George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele emisiunii ROventura, vă invită să descoperiți orașul din inima Banatului, Timișoara.

Bijuteria urbană din Vestul țării cinstește memoria eroilor Revoluției la tot pasul, dar îndeosebi la Memorialul Revoluției. În ediția din săptămâna aceasta, Timișoara se dezvăluie iubitorilor de istorie si călătorii ca un oraș al muzeelor, care mai de care mai captivante și mai ingenios amenajate, de la Muzeul Apei, un ansamblu ce spune povestea primei stații de tratare a apei potabile din țară, până la Palatul Baroc, ce găzduiește colecțiile Muzeului Național de Artă din Timișoara.

Pentru cei care se pregătesc de concediu, Timișoara este o destinație extraordinară, cu locuri încărcate de istorie si arta, ce răspund dorințelor celor mai exigenți călători. Fermecătorul oraș găzduiește muzee care mai de care mai captivante și mai ingenios amenajate. Cireașa de pe tort este Palatul Baroc, ce găzduiește colecțiile Muzeului Național de Artă din Timișoara. Una dintre cele mai impresionante colecții de artă plastică este expoziția permanentă Corneliu Baba, ce adună aproape toate lucrările sale, donate muzeului de către familia artistului.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Orașul de pe Bega vine și în întâmpinarea gurmanzilor care se pot bucura de gustul inconfundabil al șuncii la saramură, de o porție de varză călita cu puțină costiță, dar și de mirosul familiar al pâinii de casă.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Idei de manichiură pentru vara lui 2024

IMAGINE RARĂ cu fiul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă! Edan s-a transformat într-un tânăr chipeș!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Selly, mesaj cu subînțeles după scandalul de la SAGA FESTIVAL 2024: "Am un anunț foarte, foarte important"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies