Sâmbătă, de la ora 15:00 în ”ROventura”, Baia de Fier, plai de legendă

Sâmbătă, de la ora 15:00 în ”ROventura”,  Baia de Fier, plai de legendă
Sâmbătă, de la ora 15:00 în ”ROventura”, Baia de Fier, plai de legendă

Emisiunea de călătorii ”ROventura” ne poartă pașii, sâmbătă, de la ora 15:00, într-o nouă ediție, difuzată la Kanal D, la Baia de Fier, plai de legendă, ce-și spune povestea, odată ce-i calci hotarul si așteaptă să ni se dezvăluie, în toată splendoarea, în continuarea călătoriei de săptămâna trecută.

Odată ajunși pe aceste meleaguri, un adevărat canion, săpat în stânci de dimensiuni colosale, ne dezvăluie o sumedenie de frumuseți și mistere. Aici vom descoperi, pe lângă frumusețile naturale, că bucatele locului și tradițiile populare întregesc imaginea acestui tărâm de basm.

Facem acum o vizită cât o călătorie înapoi în timp, pentru a o cunoaște pe Delia Panduru care ne va primi în Casa Bunicului, o bijuterie arhitecturală din Oltenia de sub Munte.

Femeia luptă să promoveze tradițiile zonei și e mereu bucuroasă de oaspeți, la căsuța bătrânească, de-o vârstă cu România de azi.

Hoinari neobosiți, George Mihai și Andreea Străvoiu ne vor oferi, apoi, o altă dovadă de ospitalitate gorjenească, în buna tradiție a locului, dar și cu taine de împrumut, pentru ca experiența de care ne vom bucura să fie completă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Bunătățile pe care le vom descoperi aici urmează ritualul simplu și tihnit al oricărui gospodar de la munte.

Lecție despre trecut și incursiune în viitor, totodată, călătoria la Baia de Fier este o bucurie ce va ajunge în inimile noastre, așa că nu ratați sâmbătă, de la ora 15:00, o nouă ediție ”ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, numai la Kanal D.

Credit foto: BLC Media



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies