Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Călătorie în Vrancea, “țara viei și-a vinului”

Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Călătorie în Vrancea, “țara viei și-a vinului”
Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Călătorie în Vrancea, “țara viei și-a vinului”

”ROventura” ne invită sâmbătă, de la ora 15:00, la Kanal D, să pornim pe drumul vinului, în căutarea licorii lui Bachus, dar și a istoriei acestor meleaguri și-a celor mai frumoase povești.

Cei mai mulți dintre cei care ajung pe-aceste plaiuri se opresc mai întâi la mănăstirea Vărzărești și o vom face și noi, prin intermediul ”ROventura”. Străveche vatră monahală, această ctitorie a fost rezultatul unei învoieli de pace între domnitorul Moldovei și cel al Țării Românești.

Alături de roventurieni ajungem la Urechești, destinație turistică care te farmecă la tot pasul. Dragostea pentru plaiurile natale l-a ținut aici pe Nistor Bratosin, pe care-l vom cunoaște sâmbăta aceasta, ba chiar l-a transformat într-un exemplu pentru alții, care s-au întors la Urechești și pun umărul la dezvoltarea satelor

românești.

Experiența gastronomică autentică pe care o regăsim aici joacă un rol important în dezvoltarea comunității. Urechești e un reper pe harta “țării viei și-a vinului”, cum e supranumită Vrancea.

Mai facem un popas în călătoria aceasta, plină de savoare. Pe cât de delicioasă, pe-atât de pitorească, Vrancea continuă să ni se dezvăluie, la Alexandru Vlahuță acasă, “într-o zonă de podgorii, unde colinele își dau mâna cu șesurile dinspre Sud”, cum frumos descria poetul satul Dragosloveni.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

 

              Nu ratați o nouă ediție ”ROventura”, sâmbătă, de la ora 15:00, prezentată de George Mihai și Andreea Străvoiu, la Kanal D.

Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Călătorie în Vrancea, “țara viei și-a vinului”[Sursa foto: BLC Media]

Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Călătorie în Vrancea, “țara viei și-a vinului”[Sursa foto: BLC Media]



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies