Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, incursiune de basm la Jurilovca

Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”,  incursiune de basm la Jurilovca
Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, incursiune de basm la Jurilovca

Străvechea Dobrogea sau Delta Uscată, cum o numea Radu Anton Roman, e un spectacol al naturii fără egal în partea asta de țară iar ”ROventura” ne invită sâmbătă, de la ora 15:00, să descoperim o minunăție de loc, la Jurilovca!

Călătoria roventurienilor are, de data aceasta, ca destinație Jurilovca și ale sale nestemate înșirate pe malul unui fabulos complex turistic. Preferate de tot mai mulți turiști, căsuțele din buza bălții te cuceresc negreșit.

Prima zi de relaxare se imbină perfect cu momentul artistic tradițional al lipovenilor din Jurilovca astfel că tabloul acestei zile să devină o capodoperă. Tot aici, tainele pescarilor din buza Deltei ne vor aduce la masă, câte ceva din belșugul apei.

Spectaculosul loc acesta, unde se spărgeau, demult, valurile Mării Negre este, fără doar și poate, unul dintre cele mai frumoase locuri din România!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Alături de George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele emisiunii, vedem cum tezaurul de tradiții nord dobrogean își etalează valoarea cu încă o bijuterie culinară de neegalat.

Atmosfera în care ne vom afla, prin intermediul ”ROventura” pare unică dar, din fericire, e repetabilă, pentru că gazdele noastre oferă astfel de experiențe oricui vrea să le guste.

Nu ratați o ediție inedită ”ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, sâmbătă, de la ora 15:00, la Kanal D.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies