Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”,  la pas prin Țara Bârsei

Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”,   la pas prin Țara Bârsei
Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”,  la pas prin Țara Bârsei

”ROventura” ne invită, sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, la Kanal D, să călătorim în inima României, într-o zonă binecuvântată cu frumuseți naturale nepereche, dar și cu un tezaur istoric și etnografic, de invidiat.

Țara Bârsei sau Mica Transilvanie, cum frumos este alintată această depresiune, strânge povești de peste munți și dintr-o sumedenie de așezări. Noi vom ajunge, prin intermediul ”ROventura”, în trei dintre ele: Codlea, Dumbrăvița și Holbav, de-acolo de unde începem, de fapt, călătoria noastră.

Satul Holbav, tărâmul de basm ascuns, parcă, în Măgura Codlei, e locul în care vrei să ajungi dacă ești iubitor de natură și pasionat de viața satului, păstrată aici în formă pură.

Ne continuăm călătoria la poalele Măgurii. Vrem să mergem puțin, cât s-o putem admira de departe, așa că nu ne oprim până la Dumbrăvița.

Locul acesta a devenit, în ultimii ani, cea mai importantă atracție pentru iubitorii arealelor deltaice, dar și pentru amatorii de pescuit și relaxare. În 1972 au început lucrările pentru amenajarea lacului mare, ca sursă de apă pentru comunele din aval. Astăzi este un paradis umed, mană cerească pentru frumoasa așezare din Țara Bârsei. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Împreuna cu George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele emisiunii, ne retragem la adăpostul zidurilor bătrânei cetăți Zeiden, Codlea din zilele noastre.

Muzeul Tradițiilor Codlene aduce la lumină veritabile comori de demult, pentru generația tânără de localnici, cât și pentru cei veniți în vacanță la poalele Măgurii.

Muzeul așteaptă să fie descoperit în amănunt, așa cum Codlea întreagă și Țara Bârsei, de fapt, speră să se dezvăluie, în toată splendoarea, celor ce vor dori să facă o călătorie de neuitat.

              Nu ratați sâmbătă, de la ora 15:00, o nouă ediție ”ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, la Kanal D.

 

Credit foto: BLC Media



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies