Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Maramureș, autenticitate și frumusețe

Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Maramureș, autenticitate și frumusețe
Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Maramureș, autenticitate și frumusețe

Incursiunea ”ROventura” continuă prin Maramureș, sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, la Kanal D, ajungând la Borșa, orașul-stațiune de la poalele Munților Rodnei, un loc în care natura și omul și-au dat mâna pentru a întâmpina turiștii într-o destinație de poveste.

Alături de George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele emisiunii, vom vizita una dintre cele mai spectaculoase și, probabil, cea mai mare cascadă din România, ne vom rasfata  cu gusturi ancestrale, de la o stână de pe munte, și vom sta la o cabană care-și atrage oapseții cu o priveliște de neuitat. Dar, înainte de toate, vom afla povestea unei așezări care se dezvoltă văzând cu ochii.

Înconjurată de unii dintre cei mai frumoși munți din țară, Borșa a devenit, în ultimii ani, un Rai pentru iubitorii sporturilor de iarnă, însă cei mai mulți turiști continuă să ajungă

aici din primăvară până toamna târziu.  Aproape  2500 de oameni pe zi urcă cu telecabina, în zilele cele mai aglomerate de vară, iar primul popas, la stația intermediară, ne întâmpină deja cu o temperatură mai scăzută și cu o priveliște panoramică de poveste.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Borșa este ”dragoste la prima vedere”, pentru oricine ajunge să-i calce hotarul, și iubire statornică pentru cei ai locului, mai hotărâți ca niciodată să fac din așezarea de la poalele munților Rodnei un paradis turistic

tot mai căutat.

Fiecare zi petrecută în Maramureș se dovedește a fi una plină de experiențe memorabile așa cum va fi și de data aceasta, când ajungem la Cascada Cailor, spectaculoasa cădere de apă ce sparge, cu zgomotul ei asurzitor, liniștea munților și te încarcă, parcă, cu energie.

Prin oameni, tradiție și natură, Maramureșul respiră autenticitate și frumusețe pură asa ca nu ratați sâmbătă, de la ora 15:00, o nouă ediție ”ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, numai la Kanal D.

             

Credit foto: BLC Media



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies