Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Maramureș, ținut de poveste

Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”,  Maramureș, ținut de poveste
Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Maramureș, ținut de poveste

Emisiunea de călătorii ”ROventura” ne invită sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, la Kanal D să călătorim către patru ”țări” din patru zări, frumoase fiecare-n parte, dar cu adevărat fermecătoare împreună.

Acesta este Maramureșul cu parfum de veșnicie, prin care George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele emisiunii, ne vor purta pașii în această ediție ”ROventura”.

Pentru început pornim spre Țara Chioarului și Țara Lăpușului, ținuturi care uimesc și cuceresc deopotrivă prin frumusețile naturii și ale așezărilor pitorești. 

Cu statut de rezervație naturală pe vreo două treimi din lungimea sa, defileul Lăpușului aduce aici tot mai mulți iubitori de natură, dar și de aventură.

Cheile au o frumusețe unică, iar potențialul de dezvoltare turistică a zonei este unul pe măsură.

Doar un pas desparte, la propriu, cele două ”țări”, așa că se-ntâmplă adesea ca doi vecini de comună să aparțină de fapt, unor zone etno-folclorice diferite, iar toate satele sunt, în egală măsură, pitorești și primitoare. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Alături de roventurieni apucăm din nou spre Țara Lăpușului, unde ne vom convinge, încă o dată, că omul sfințește locul. Aici ne vom bucura cu adevărat de agroturism în formă pură, îmbrățișat de natură.

Maramureșul se mândrește și cu zona metropolitană Baia Mare, un punct de atractie in sine.

Prețuind trecutul și preocupându-se de prezent, Maramureșul poate avea un viitor strălucitor și se află deja pe lista de vacanță a multora dintre noi.

              Nu ratați sâmbătă, de la ora 15:00, o nouă ediție ”ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, numai la Kanal D.

Credit foto: BLC Media

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies