Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Maramureș, un loc de poveste

Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”,  Maramureș, un loc de poveste
Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Maramureș, un loc de poveste

”ROventura” își continuă călătoria, sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, la Kanal D, în Maramureș oferindu-ne și de această dată povești interesante, una și una, de la Borșa, acolo unde am descoperit deja o parte din frumusețile de la poalele munților Rodnei.

În această ediție, alături de George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele emisiunii, trecem pragul Muzeului Rădăcinilor, unic în țară, traversăm Prislopul, cea mai înaltă trecătoare din Carpații Orientali și rămânem fascinați de Raiul de la Mănăstirea Pietroasa.

Un prim popas, la Muzeul Rădăcinilor, ne oferă o inedită colecție, născută din iubirea de țară și de natură a maramureșeanului Ștefan Grec, impresionând pe oricine ajunge să-i calce pragul.

De la granița cu județul Suceava, apucăm înapoi pre Borșa, traversând Prislopul, cea mai înaltă trecătoare din Carpații Orientali. Rareori e spartă liniștea din pasul dintre nori, așa că ne atrag și nouă atenția mulțimea de oameni, mașini și sunetul motoarelor turate.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Borșa este o atracție pentru iubitorii de aventură, adrenalină și turism activ, iar Maramureșul poate fi descoperit și așa, la volanul sau pe scaunul din dreapta al unei mașini puternice și ne vom bucura de un inedit spectacol al cailor putere pentrun ca apoi, fascinați de tihna Maramureșului, sa pornim către poalele Pietrosului Rodnei.

Construită în stilul clasic, consacrat în Nordul țării, mănăstirea Pietroasa îmbogățește tezaurul spiritual și cultural al Maramureșului. Curtea lăcașului de cult arată ca o mică grădină a Edenului, la fel și frumusețea ce o înconjoară.

              Nu ratați o nouă ediție ”ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, sâmbătă, de la ora 15:00, numai la Kanal D.

 

Credit foto: BLC Media63



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies