Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Maramureș, un templu al dragostei de țară și de Dumnezeu

Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Maramureș, un templu al dragostei de țară și de Dumnezeu
Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Maramureș, un templu al dragostei de țară și de Dumnezeu

Sâmbătă, de la ora 15:00, la Kanal D, emisiunea de călătorii ”ROventura” ne invită într-o incursiune fabuloasă prin tradițiile și folclorul Maramureșului, în cea mai mare comună din județ, la Moisei.

Cunoscută îndeosebi pentru Mănăstirea ”Adormirea Maicii Domnului” Moisei, și monumentul eroilor, așezarea maramureșeană cucerește și prin frumusețea naturii și ospitalitatea oamenilor locului. Tradițiile îi țin împreună pe localnici și îi aduc pe mulți, parcă fermecați, să descopere acest tărâm puternic marcat de o spiritualitate profundă, recunoscut pentru natura virgină și tradițiile secular.

Cântecul, jocul și voia bună continuă  la Moisei, cât e ziua de lungă.

Iar răsfățul promis de gazde continuă și sub clar de lună. După o așa zi minunată, mergem să descoperim alte locuri de poveste, precum mănăstirea sau Măgura, renumita cascadă din Munții Rodnei, dar înainte, ajungem la la Centrul Cultural Pastoral ”Sfantul Iosif Marturisitorul” din Sighetu Marmatiei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Fostul Palat al Culturii, astăzi Centrul Cultural Pastoral este, de fapt, o incursiune fabuloasă prin trecutul acestei clădiri monumentale, dar și al comunității sighetene.

Maramureșul reușește să rămână și un templu al dragostei de țară și de Dumnezeu, așa că nu ratați o nouă ediție ”ROventura”, sâmbătă, de la ora 15:00, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, numai la Kanal D.

               Credit foto: BLC Media



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies