Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, pe urmele Babei Vrâncioaia

Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”,  pe urmele Babei Vrâncioaia
Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, pe urmele Babei Vrâncioaia

"ROventura" vă invită sâmbătă, începând cu ora 15:00, pe tărâmul de legendă al Babei Vrâncioaia și pe plaiurile cu miros de tuberoze din Hoghilag.

George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele ”ROventura” merg de această dată să exploreze Vrâncioaia, epicentrul seismic al României, pentru a vedea cum se măsoară cutremurele, într-o ediție inedită a emisiunii, la Kanal D.

Tărâmul Babei Vrâncioaia este unul încărcat de pitoresc și de legendă, așezările întemeiate la poalele celor șapte munți poartă și azi nume care amintesc de vitejii feciori ai Vrâncioaiei. Atât de frumoase sunt aceste meleaguri, că până și pământul freamătă, uneori; nu întâmplător, aici se află cel mai modern Observator seismic din țara noastră.

Pasionații de tehnologie vor fi cu siguranță fascinați de echipamentele moderne care detectează până și cele mai sensibile mișcări tectonice din epicentrul vrâncean. Observatorul include chiar și o secțiune muzeală, unde turiștii pot vedea cum se măsurau cutremurele în urmă cu zeci de ani.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

              De pe plaiuri de Baladă, roventurienii George Mihai și Andreea Străvoiu trec munții pentru a vedea cum se îngrijește un inginer de zestrea vegetală a României, la Banca de Resurse Genetice

de la Buzău. Vom află și povești nespuse despre istoria bisericii fortificate din Hoghilag, locul unde tuberozele, primele flori din România protejate la nivel european, îmbrățișează turiștii în al lor miros amețitor și exotic.

Nu ratați o nouă ediție "ROventura" prezentată de George Mihai și Andreea Străvoiu, cu parfum de trecut, prezent și viitor din frumoasa Românie, sâmbătă, începând cu ora 15:00, la Kanal D.

Credit foto: BLC Media



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies