Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Pe urmele giganților preistorici, în Țara Hațegului

Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”,  Pe urmele giganților preistorici, în Țara Hațegului
Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Pe urmele giganților preistorici, în Țara Hațegului

Sâmbătă, de la ora 15:00, la Kanal D, în weekendul dedicat copiilor, ”ROventura” ne invită într-o călătorie fascinantă, menită să le aducă celor mici, dar și celor mari, bucurie deplină!

Vom păși pe urmele giganților preistorici, pe Valea Dinozaurilor, așa cum frumos e numit acest traseu unic din Țara Hațegului. Existența dinozaurilor pe aceste meleaguri, precum și poveștile de la poalele Retezatului dau identitate acestei zone speciale a României.

Cu mic, cu mare, vom pătrunde împreună, alaturi de George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele ”ROventura”, în lumea cu adevărat fermecătoare a dinozaurilor.

Alături de roventurieni pornim într-o plimbare prin parcul de distracții din Sibișel, care ne va face să pierdem noțiunea timpului, și totul e la o scară impresionantă aici. Cu fiecare pas prin parcul tematic, pătrundem tot mai adânc în pielea unui copil iar distracția e literă de lege aici.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

După o binemeritată distracție, ne tragem sufletul la o masă plină cu bunătăți specifice locului pentru ca mai apoi, să pornim din nou într-o nouă aventură, cu … tiroliana.

Nu ratați sâmbătă, de la ora 15:00, o nouă ediție ”ROventura”, emisiune prezentata de George Mihai și Andreea Străvoiu, numai la Kanal D.

Credit foto: BLC Medi a



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies