Sâmbătă, începând cu ora 14:45, la "ROventura" Bran, locul încărcat de istorie și legendă

Sâmbătă, începând cu ora 14:45, la
Sâmbătă, începând cu ora 14:45, la "ROventura" Bran, locul încărcat de istorie și legendă

Gazdele emisiunii "ROventura", George Mihai și Andreea Străvoiu, ne invită sâmbătă, de la ora 14:45 să descoperim zona Bran, poarta care din vechime făcea trecerea între Ardeal și Țara Românească.

Castelul Bran, unul dintre cele mai faimoase castele din Europa, este, cu siguranță, punctul central de atracție, însă zona abundă în atracții turistice, naturale sau create de mâna omului.

Branul este un loc încărcat deopotrivă de istorie și de legendă. Legenda lui Dracula, dar și istoria prezenței Reginei Maria în “amfiteatrul” munților, au stârnit imaginația multor generații. Zona este un loc excelent pentru deconectarea de la cotidian, purtând turiștii într-o lume de poveste, mai ales pe cei mici.

Satul de vacanță din zonă a fost ridicat în urmă cu 30 de ani și găzduiește căsuțele Scufiței Roșii, a  lui Bambi, castelul prințesei, bârlogul ursului sau casa celui mai cunoscut moș de pe planetă, Moș Crăciun. În lumea de poveste mascotele pot fi întâlnite la tot pasul și se bucură de celebritate în rândul copiilor care vin la Bran, special, să le cunoască.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Peste un milion de turiști ajung la Bran, în fiecare an, și trec pragul celebrului castel lăsându-se fermecați de atmosfera ce-i poartă înapoi în timp. După plimbare, cei mari și cei mici se pot bucura de o bunătate de bulz sau de o bucată de carne ținută la untură, asezonate cu povești spuse de localnici bucuroși de oaspeți.

Nu ratați sâmbătă, de la ora 14:45, la Kanal D, "ROventura", emisiunea de călătorii prezentată de George Mihai și Andreea Stravoiu, pentru a descoperi secretele uneia dintre cele mai cunoscute zone turistice din România.

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies