Sâmbătă, la ROventura, vă invităm să descoperiți Sfântu Gheorghe, poarta de intrare în paradisul Deltei Dunării

Sâmbătă, la ROventura, vă invităm să descoperiți Sfântu Gheorghe, poarta de intrare în paradisul Deltei Dunării
Sâmbătă, la ROventura, vă invităm să descoperiți Sfântu Gheorghe, poarta de intrare în paradisul Deltei Dunării

Sâmbătă, la ROventura, emisiune prezentata de George Mihai si Andreea Stravoiu, la 14:45, la Kanal D, vă invităm să porniți într-o călătorie de neuitat către Sfântu Gheorghe, un colț de rai situat la gura de vărsare a Dunării în Marea Neagră.

Aici, unde brațul cel mai vechi al Dunării se întâlnește cu marea, natura și tradițiile se împletesc într-o armonie perfectă, oferind turiștilor o destinație de relaxare consacrată și un punct de pornire ideal pentru explorarea Deltei Dunării.

Cunoscut ca gazda prestigiosului festival de film Anonimul, Sfântu Gheorghe își spune propria poveste prin peisaje pitorești și o comunitate autentică. Vă așteptăm sâmbătă, de la ora 14:45, la Kanal D, pentru a descoperi frumusețea acestui sat unic, unde fiecare zi pare o scenă dintr-un film fascinant.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Ne despărțim de Pardina, unde v-am purtat virtual în ediția anterioară a emisiunii, și ne îndreptăm acum spre Sfântu Gheorghe, locul în care Dunărea îmbrățișează Marea Neagră, creând un cadru natural de o frumusețe rară. Acest loc, recunoscut pentru diversitatea serviciilor turistice și tradițiile culinare de excepție, este totodată o comoară naturală care își dezvăluie secretele doar celor care își permit să o exploreze.

Vă promitem o incursiune fascinantă alături localnici care ne vor ghida prin poveștile satului si ne vor introduce în arta culinară locală. De asemenea, vom avea ocazia să explorăm evoluția turismului în această zonă, discutând cu omul care a pus acest capăt de lume pe harta turismului european.

Sfântu Gheorghe, un sat care astăzi atrage tot mai mulți turiști, dar care și-a păstrat autenticitatea și farmecul, este locul unde natura și tradițiile locale se îmbină într-un mod unic.

Vă invităm să descoperiți toate acestea și multe altele, sâmbătă, la “ROventura”, difuzata la 14:45, la Kanal D.

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Adrian Văncică , despre parcursul de a scăpa de kilogramele în plus. Cum a slăbit 23 de kilograme? „Eu în continuare duc această luptă.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ciclonul Boris face prăpăd în România! Patru persoane și-au pierdut viața și mai multe zone sunt inundate

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies