Sambata seara, concept in premiera in Gala eliminatorie “Bravo, ai stil! Celebrities”

Sambata seara, concept in premiera in Gala eliminatorie “Bravo, ai stil! Celebrities”
Sambata seara, concept in premiera in Gala eliminatorie “Bravo, ai stil! Celebrities”

Sambata seara, la “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzata de la 22:00, la Kanal D, va fi un spectacol pe cinste, cu atat mai mult cu cat concurentele vor avea parte de un concept in premiera in istoria show-ului – Sport Couture.

Emotiile vor fi si mai mari pentru concurente, Gala de sambata seara “Bravo, ai stil! Celebrities” va fi eliminatorie, una dintre celebritatile inscrise in competitia stilului va parasi concursul, decizia finala stand in mainile telespectorilor. Concurentele se intrec in tinute extravagante; si pentru ca acest concept este o premiera, concurentele vor primi si cateva referinte foto, pentru a intelege mai bine tematica atat de dificila pe care o vor avea de pregatit.

“Sport couture” are la baza elemente sportive, insa concurentele vor trebui sa il reinterpreteze si sa adauge o nota de glam tinutelor vestimentare.

Vestimentatiile propuse de aspirantele la titlul de Cea mai stilata celebritate din Romania, in Gala de maine seara, vor aduce impreuna atat eleganta relaxata cu dinamismul tineresc al pieselor vestimentare, cat si combinatiile indraznete rezultate intr-un aer elegant – retinut al outfiturilor acestora.

Raluca Badulescu, unul dintre cei trei jurati ai emisiunii, avertizeaza inca de la inceputul Galei de maine seara, ca are mari asteptari de la concurente, cu atat mai mult cu cat este vorba despre o editie eliminatorie.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Speram sa ne incante, macar in seara aceasta; mai au o sansa.

Sa faca ceva  sa ne dovedeasca ca isi merita locul in competitie ”, spune Raluca Badulescu.

            Nu ratati Gala eliminatorie Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzata sambata seara, la 22:00, la Kanal D!

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies