Șamponul minune cu lămâie și rozmarin. Trucul pentru femeile care vor să prevină căderea părului

Șamponul minune cu lămâie și rozmarin. Trucul pentru femeile care vor să prevină căderea părului
Șamponul minune cu lămâie și rozmarin. Trucul pentru femeile care vor să prevină căderea părului

Suferiți de căderea părului? Este posibil să fie un proces normal la o anumită vârstă, dar este, de asemenea, un aspect esențial al îngrijirii frumuseții noastre.

Privitul la peria de păr plină nu este tocmai plăcut, motiv pentru care astăzi veți învăța cum să faceți șampon de lămâie și rozmarin, remediul pentru combaterea căderii părului.

 Trucul pentru femeile care vor să prevină căderea părului
Trucul pentru femeile care vor să prevină căderea părului[Sursa foto: freepik]

Șamponul minune cu lămâie și rozmarin

Pierderea sau subțierea părului poate fi influențată de factori genetici, alimentari și hormonali, precum și de anumite infecții ale scalpului, astfel încât este dificil de prezis când și cum ne vom confrunta cu această problemă.

Cea mai bună opțiune este să preveniți și să aveți răbdare, deoarece corpul nostru poate regla acest proces și, în unele cazuri, îl poate accelera.

Uneori, problema nu este căderea părului, ci lipsa creșterii acestuia. Cu siguranță cunoașteți pe cineva care are un păr lung și sănătos fără să depună eforturi semnificative, în timp ce voi încercați o multitudine de produse și totuși părul vostru nu crește așa cum ți-ai dori.

Cum să faci șampon

Astăzi veți învăța să pregătiți acest șampon acasă pentru a preveni sau îmbunătăți creșterea părului. Adio, fire de păr în perie! Rozmarinul aduce numeroase beneficii, cum ar fi stimularea circulației sângelui la nivelul scalpului, dilatarea vaselor de sânge ale foliculului de păr, mascarea firelor de păr grizonate, revitalizarea părului și combaterea mătreții.

Ingrediente

3 căni de apă

3 linguri de ovăz

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

1 lămâie

9 picături de ulei esențial de rozmarin

5 pliculețe de ceai de salvie

 Trucul pentru femeile care vor să prevină căderea părului
Trucul pentru femeile care vor să prevină căderea părului[Sursa foto: freepik]

Mod de preparare

Pune o oală pe aragaz și lasă cele 3 căni de apă să fiarbă timp de câteva minute.

Plasează pliculețele de ceai într-un recipient mic și adaugă o cană și jumătate de apă fierbinte. Lasă ceaiul să stea timp de 15 minute.

Ia un alt recipient și adaugă cele 3 linguri de ovăz împreună cu 1 cană și jumătate de apă fierbinte. Lasă la infuzat timp de 15 minute.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Utilizează un filtru pentru a turna atât ceaiul cât și infuzia de ovăz pentru a obține două lichide consistente. Amestecul final ar trebui să fie destul de gros. Toarnă-l într-o sticlă goală de șampon.

Stoarce lămâia și adaugă sucul în sticlă, împreună cu cele 9 picături de ulei esențial de rozmarin.

Închide bine sticla și agit-o timp de 10 minute pentru a te asigura că ingredientele naturale se amestecă corespunzător.

Cum să folosești

Așază șamponul în baie și folosește-l la fiecare trei zile. În timpul aplicării, asigură-te că părul tău este ud, apoi distribuie șamponul pe tot scalpul. Lasă-l să acționeze timp de 10 minute, aplicându-l la începutul dușului și clătindu-l la final.

Îți recomandăm să nu folosești alte produse pentru păr în timpul utilizării acestui șampon și să eviți balsamurile cu substanțe chimice și parabeni.

De asemenea, este bine să perii părul cât mai puțin posibil și să nu utilizezi placa de întins sau uscătorul de păr în timp ce folosești acest tratament.

 Trucul pentru femeile care vor să prevină căderea părului
Trucul pentru femeile care vor să prevină căderea părului[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

„Eu am un sos făcut de mine în casă și ceapă caramelizată!” Trucul inedit pe care îl folosește Gabriela Cristea la rețeta proprie de fasole bătută!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies