Sandra Izbașa s-a căsătorit cu Răzvan Bănică

sandra izbasa casatorie razvan banica
Sandra Izbașa s-a căsătorit cu Răzvan Bănică

După ce Sandra Izbașa și Răzvan Bănică s-au logodit în luna decembrie, acum a venit momentul ca cei doi să-și unească destinele cu adevărat.

Sandra Izbașa și Răzvan Bănică s-au căsătorit într-un cadru de basm după ce s-au logodit în luna decembrie. Cei doi au avut parte de momente emoționante alături de cei dragi.

Sandra Izbașa s-a căsătorit cu Răzvan Bănică

Sandra Izbașa și Răzvan Bănică și-au unit destinele, asta după ce frumoasa sportivă a fost cerută de soție chiar în ziua de Crăciun.

Cei doi se află împreună cu oamenii dragi într-o locație exclusivită, cu pisicină, acolo unde toată lumea urmează să aibă parte de momente de neuitat.

Citeste si: Bianca Drăgușanu s-a despărțit de iubit! Declaraţiile neaşteptate ale frumoasei blonde

sandra izbasa si razvan banica
Sandra Izbașa și Răzvan Bănică s-au căsătorit[Sursa foto: Instagram Sandra Izbașa]

„E ziua lui și vreau să-i mulțumesc aici, vreau să strig în gura mare!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Mulțumesc @razvanbanica1 pentru ca m-ai invatat să iubesc simplu și pur! Mulțumesc pentru familia frumoasa în care am intrat și pentru că îmi ești jumătate și viitor!

Citeste si: Valerie Lungu și iubitul ei s-au despărțit cu ajutorul avocaților, deși nu erau căsătoriți: ”Îmi spunea că sunt o incultă, că nu fac nimic”

Te iubesc infinit și îi mulțumesc universului că te-a adus în viața mea și a familiei mele! La mulț ani, soțul meu! ❤️🤍♾🤍❤️”, scria Sandra Izbașa acum ceva timp.

sandra izbasa relatie
Sandra Izbașa și Răzvan Bănică s-au căsătorit într-un cadru exclusivist[Sursa foto: Instagram Sandra Izbașa]

Florile pe care Sandra Izbașa și Răzvan Bănică le-au ales pentru eveniment sunt de culoare albă și se asortează perfect cu restul detaliilor.

„DA!" Cel mai special Crăciun! Am primit cel mai minunat cadou pe care şi-l poate dori o femeie vreodată! Încă de mici, cu toate visăm şi ne proiectăm momentul în care prinţul descalecă de pe calul său alb şi ne mărturiseşte iubire veşnică!

 

Prinţul meu a făcut-o în dimineaţa de Crăciun, cu multă emoţie, candoare, curaj şi umor, într-un moment în care îmi doream enorm, însă nu îndrăzneam să îmi imaginez că ar putea fi posibil! Îţi mulţumesc pentru că exişti, dar mai ales pentru că de acum, vom exista împreună pentru totdeauna! Te ador infinit! @razvanbanica1", scris Sandra Izbașa după cererea în căsătorie.

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei se pregătește să devină mămică: ”Îi facem fotbaliști”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies