Sandra Izbașa și Răzvan Bănică s-au căsătorit în secret? : „Soțul meu...”

Sandra Izbașa
Sandra Izbașa și Răzvan Bănică s-au logodit de Crăciun

Ce surpriză frumoasă în showbiz-ul românesc! Ce veste le-a dat gimnasta Sandra Izbașa prietenilor săi de pe Instagram!

Surpriză de proporții în showbiz! La numai câteva luni după ce s-au logodit, Sandra Izbașa și Răzvan Bănică s-ar fi căsătorit în secret.

Cel puțin așa reiese după ce și-au făcut o declarație de dragoste superbă în mediul online. Răzvan Bănică și-a sărbătorit ziua de naștere, iar Sandra Izbașa l-a surprins cu un mesaj emoționant, care ne face să credem că cei doi au dus relația la un alt nivel.

Citeste si: Jana Kramer și Mike Caussin divorțează după șase ani de căsnicie!

„E ziua lui și vreau să-i mulțumesc aici, vreau să strig în gura mare!
Mulțumesc @razvanbanica1 pentru ca m-ai invatat să iubesc simplu și pur! Mulțumesc pentru familia frumoasa în care am intrat și pentru că îmi ești jumătate și viitor! Te iubesc infinit și îi mulțumesc universului că te-a adus în viața mea și a familiei mele! La mulț ani, soțul meu! ❤️🤍♾🤍❤️”, a scris Sandra Izbașa pe Instagram.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Aida Parascan, câștigătoare MasterChef, însărcinată pentru a patra oară!

Sandra Izbașa
Sandra Izbașa și Răzvan Bănică formează un cuplu superb[Sursa foto: Instagram]

Sandra Izbașa și Răzvan Bănică s-au logodit în dimineața de Crăciun

Sandra Izbașa și Răzvan Bănică s-au logodit de Crăciun, într-o zi pe care nu o vor uita niciodată.

După câteva luni de relație, cei doi și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt, așa că Răzvan a decis să îi pună marea întrebare frumoasei sportive, chiar în dimineața de Paște.

„DA!" Cel mai special Crăciun! Am primit cel mai minunat cadou pe care şi-l poate dori o femeie vreodată! Încă de mici, cu toate visăm şi ne proiectăm momentul în care prinţul descalecă de pe calul său alb şi ne mărturiseşte iubire veşnică!

Prinţul meu a făcut-o în dimineaţa de Crăciun, cu multă emoţie, candoare, curaj şi umor, într-un moment în care îmi doream enorm, însă nu îndrăzneam să îmi imaginez că ar putea fi posibil! Îţi mulţumesc pentru că exişti, dar mai ales pentru că de acum, vom exista împreună pentru totdeauna! Te ador infinit! @razvanbanica1", a scris

Sandra Izbașa pe una din rețelele de socializare.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Gustul copilăriei pentru Mihai Mărgineanu. Mâncărurile pe care artistul nu le mai consumă acum. „Posibilitățile erau limitate. Acum, cu atâtea figuri în cap, nu mai mănânc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies