Poti folosi orice fel de produs gata feliat, de la cascaval la toate cele cu nume nemtesti pe care le vezi pe raft, doar sa fie galbena, nu alba.
Ingrediente
2 felii de paine
1 felie de branza (cascaval feliat/ alte varietati feliate/ American Cheese)
1 lingura de unt (sau margarina)
1 lingura de maioneza
Prajesti
Ungi o felie de paine prajita cu unt, iar pe cealalta o ungi cu maioneza. Aici folosesti singura ustensila de gatit necesara: cutitul.
Asezi felia de branza intre cele doua felii de paine. Si daca ti se pare prea subtire poti sa pui si cate doua, doar sunt destule in pachet.
Aici intervine trucul pe care nu credem ca-l stiai: invelesti sandvisul intr-un prosop de hartie umezit (servetel), apoi il bagi la cuptorul cu microunde pentru 20 de secunde, ca sa se topeasca branza si sa se inmoaie un pic painea prajita.
Il tai in doua pe diagonala, ca sa fie mai usor de mancat si sa arate frumos. Tine minte partea cu taiatul, pentru ca face orice sandvis sa arate mai bine in farfurie.
Sursa
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro