Sânziana Buruiană a devenit mamă pentru a doua oară:„Mi-a fost frică”

Sânziana Buruiană a născut
Sânziana Buruiană a născut o fetiță

Fosta asistentă TV trăiește emoții de nedescris, după ce a adus pe lume încă o fetiță. Ce a declarat imediat după ce a văzut-o pe micuță.

Veste minunată în showbizul românesc. Fosta asistentă TV, Sânziana Buruiană, a devenit mamă pentru a doua oară. Vedeta a născut o fetiță perfect sănătoasă, care a cântărit aproape 4 kilograme.

Tânăra a apelat la nașterea prin cezariană pentru a o aduce pe lume pe fetița sa, iar intervenția chirurgicală a fost un adevărat succes, iar joi seară, Sânziana Buruiană a putut să o țină în brațe pe micuța sa, care se va numi Antonya Olga.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

Inima mea te ador💚💚💚👸

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

A post shared by Izabela zuluf (@zuluf_izabela_ioana_stefania) on

„E bucălată. M-am pregătit pentru trei zile de stat aici, pentru că dacă tot nu vine nimeni, măcar eu să fiu aranjată.

(...) Au fost multe nașteri în perioada asta, din cauza carantinei. Am avut un pic de emoții pentru că am avut ceva de așteptat și placenta era deja foarte aproape de operația trecută și am trăit niște emoții. Și mi-a fost, așa, frică. Acum sunt bine, aștept să mă mute peste câteva ore pe salon. De mâine va fi cu mine bebelușa, așa că sper să mă recuperez repede să am grijă de ea”, a declarat Sânziana Buruiană în cadrul unui interviu TV.

Sânziana Buruiană a născut
Sânziana Buruiană a născut o fetiță[Sursa foto: Instagram]

Cea de-a doua sarcină, surpriză uriașă pentru Sânziana Buruiană

Sânziana Buruiană a recunoscut că atunci când a aflat că este din nou gravidă, sarcina avea deja patru luni și a fost o surpriză pentru toată lumea.

„Am aflat pe la patru luni și că eram însărcinată. N-am avut niciun simptom, eram ok, începuse carantina. N-am avut niciun simptom, doar un pic de grețuri și de pofte.

Și atunci mi-am dat seama. Că eu aveam un suc acidulat pe care nu-l puteam bea nici la prima sarcină. Am fost cu el la doctor. El a fost foarte fericit pentru că își dorea în sinea lui să avem mai mulți copii. Eu una, fiind singură la părinți, mi-am zis că o să o las singură! Din prima, am aflat și ce este. Dar a și mișcat copilul”, și-a amintit Sânziana despre momentul fericit în care a aflat că Izabela va avea o surioară.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Este însărcinată pentru a doua oară: „Știu exact ce va urma”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies