Sânziana Buruiană alăptează deja de 9 ani! Ce spune vedeta legat de această situație? „Pe cea mare până pe la 5-6 ani am alăptat-o. Pe cea mică încă o mai alăptez.”

Sânziana Buruiană alăptează deja de 9 ani! Ce spune vedeta legat de această situație? „Pe cea mare până pe la 5-6 ani am alăptat-o. Pe cea mică încă o mai alăptez.”
Sânziana Buruiană alăptează deja de 9 ani! Ce spune vedeta legat de această situație? „Pe cea mare până pe la 5-6 ani am alăptat-o. Pe cea mică încă o mai alăptez.”

Blondina este mulțumită cu decizia sa și continuă să alăpteze.

Sânziana Buruiană a fost recent invitată în cadrul podcastului „Tare de tot cu Viorel Grigoroiu”, acolo unde a dezbătut un subiect controversat în spațiul public, cel al alăptatului.

Sânziana Buruiană a vorbit fără rețineri despre alăptat

Citește și: VIDEO „Este mai mult o casă de vacanță!” Cum arată vila de 500.000 de euro a Sânzianei Buruiană? Vedeta se mândrește cu o proprietate luxoasă pe malul lacului Snagov!

Sânziana Buruiană alăptează deja de 9 ani!
Sânziana Buruiană [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: „Nu m-am simțit deloc confortabil. Ele erau un pic diferite față de noi, aveau anumite standarde” Sânziana Buruiană dă cărțile pe față! Adevărul despre neînțelegerile cu Oana Roman și Cristina Șișcanu

Vedeta este fericita mămică a două fetițe, de care este extrem de mândră.

Cu toate acestea, deși a devenit pentru prima dată mamă în urmă cu 9 ani, Sânziana Buruiană continuă să alăpteze și în ziua de astăzi. Mai exact, pe fiica sa cea mare a alăptat-o până la vârsta de 6 ani, iar între timp a venit pe lume și mezina familiei, care consumă și în ziua de astăzi lapte matern.

Mi se pare ciudat că toată lumea mă întreabă de alăptat.

Una-două, orice aș face mă întreabă dacă alăptez. Li se pare un subiect important. Mie mi se pare ceva normal. Este o perioadă destul de mare, mai ales că a venit cea de-a doua fetiță și eu am continuat alăptarea fără nicio oprire. Nu a fost nicio pauză și atunci când pui un total al anilor, da, pare mult. Pe cea mică încă o mai alăptez. Nu știu cât timp pentru că la un moment dat observ că apare și o lipsă de vitamine, nu e chiar ok atâta timp pentru mine.
Ele sunt fericite, au o imunitate bună, nu răcesc, cred că le-a ajutat. Cea mică are 3 ani și jumătate, iar pe cea mare până pe la 5-6 ani am alăptat-o, până a început școala. Aproape 9 ani am de când alăptez. Nu mi-a fost greu, decât la început. Începutul e greu. După aceea, când vezi că adorm foarte repede și așa se potolesc, au o problemă, le doare ceva, imediat se calmează.
Cred că e ca un pansament pentru ele, o alinare și nici nu mi-am imaginat cum ar fi fost dacă nu le-aș fi alăptat. Mai mult cred că m-aș fi chinuit eu să le adorm sau ar fi fost foarte greu.
”, a declarat Sânziana Buruiană.    

Sânziana Buruiană alăptează deja de 9 ani!
Sânziana Buruiană și fiicele sale [Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cum își alege Andreea Esca prietenii? „Dacă nu are simțul umorului, poate să fie oricum că nu mă interesează.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cum explică organizatorii SAGA decizia superstarului internațional, Nicki Minaj: "Ne depășește puterile"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies