Sânziana Buruiană, criticată pentru aparițiile sale extravagante! Cu ce nu este de acord partenerul ei de viață? „Soțul meu își dorește de la mine să stau nemachiată, fără extensii.”

Sânziana Buruiană, criticată pentru aparițiile sale extravagante!  Cu ce nu este de acord partenerul ei de viață? „Soțul meu își dorește de la mine să stau nemachiată, fără extensii.”
Sânziana Buruiană, criticată pentru aparițiile sale extravagante! Cu ce nu este de acord partenerul ei de viață? „Soțul meu își dorește de la mine să stau nemachiată, fără extensii.”

Vedeta preferă un stil mai extravagant și îi place să fie mereu aranjată.

Sânziana Buruiană este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țară, care a făcut senzație la televizor pe vremea când era asistentă TV. Acum, însă, blondina este femeie măritată și așezată la casa ei, având o familie frumoasă alături de soț și de cele două fiice. Cu toate acestea, deși a ajuns la vârsta de 40 de nai, Sânziana Buruiană nu a renunțat la fustele scurte, la buzele decoltate și la machiajele stridente.

Invitată în cadrul podcastului „Tare de Tot cu Viorel Grigoroiu”, blondina a vorbit deschis despre alegerile sale stilistice.

Sânziana Buruiană preferă stilul extravagant

Citește și: Sânziana Buruiană alăptează deja de 9 ani! Ce spune vedeta legat de această situație? „Pe cea mare până pe la 5-6 ani am alăptat-o. Pe cea mică încă o mai alăptez.”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Sânziana Buruiană, criticată pentru aparițiile sale extravagante! Până și soțul i-a spus să renunțe la machiaj
Sânziana Buruiană[Sursa foto: Instagram]

Citește și: VIDEO „Este mai mult o casă de vacanță!” Cum arată vila de 500.000 de euro a Sânzianei Buruiană? Vedeta se mândrește cu o proprietate luxoasă pe malul lacului Snagov!

Vedeta a declarat că inclusiv soțul său i-a spus că arată mai bine fără machia și fără alte artificii, însă Sânziana Buruiană nu ascultă de gura lumii și continuă să fie în continuare o prezență extravagantă, optând pentru haine colorate și sclipitoare.

Soțul meu își dorește de la mine să stau nemachiată, fără extensii. Nu știu de ce. Toată lumea îmi spune că eu sunt mai frumoasă naturală. Ok, naturală, naturală, dar dacă eu mă simt bine. Când merg la un eveniment nu pot să merg natural ca pe acasă. Au încercat cumva să îmi fure strălucirea asta. Au considerat că aș arăta mai bine naturală, dar atunci nu mai eram eu.

Eu mi-am creat un personaj și atunci personajul meu era coafat cu coada asta. Dacă ești foarte natural, eu oricum sunt naturală că nu am operații estetice, dar mi-a plăcut stilul ăsta mai extravagant. Și femeile te judecă dacă ești îmbrăcată într-o rochie mai strâmtă, mai sexy, dar ele poate au păcate mai multe decât aia pe care o văd în fustă scurtă. Trebuie să te îmbraci în negru, decent.
Nu am suportat niciodată chestia asta. Mie mi-au plăcut culorile vii, să fiu strălucitoare, să fiu cum mă simt eu, adică după sufletul meu
.”, a declarat Sânziana Buruiană.

Sânziana Buruiană, criticată pentru aparițiile sale extravagante! Până și soțul i-a spus să renunțe la machiaj
Sânziana Buruiană[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Adda, dependentă de un regim alimentar strict! Cum a ajutat-o familia să treacă peste perioadele dificile din viața sa: „Eu am noroc de o familie atipică, care face foarte mult mișto de mine.”

IMAGINE RARĂ cu fiul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă! Edan s-a transformat într-un tânăr chipeș!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

SAGA FESTIVAL 2024. Motivul invocat de Nicki Minaj, criticat dur și ironizat: "Ne afectează imaginea și prestigiul”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies