Sânziana Negru și iubitul ei s-au despărțit: „A fost cea mai frumoasă relație”

Sânziana Negru
Sânziana Negru s-a despărțit de iubitul ei

Tânăra a dezvăluit ce s-a întâmplat, după doi ani și jumătate de relație și de ce a ajuns împreună cu fostul iubit la această decizie radicală.

Veste neașteptată în showbiz. După doi ani și jumătate, Sânziana Negru și Bogdan Mustățea au decis să își spună adio.

Toată lumea aștepta să îi vadă în fața altarului, însă unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de influenceri din România a pus punct poveștii de dragoste.

Sânziana Negru a decis să spună lucrurilor pe nume și să zică adevărul despre povestea lor.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Eu nu sunt adepta vorbitului prea mult despre relații, despre familie, pentru că mi se pare că trebuie să rămână private. Am share-uit cu voi anumite lucruri în măsura în care m-am simțit confortabilă, dar pe unele am preferat să le țin pentru mine, pentru că este mai bine ca mai puțină lume să știe ce se întâmplă la tine acasă, întotdeauna.

Pentru că atât eu cât și Bogdan ne desfășurăm munca pe aceste canale, pe social media și munca noastră s-a îmbinat cu relația am simțit nevoia să împărtășesc următoarele lucruri cu voi. Probabil ați observat că Bogdan lipsește de pe Instagtram-ul meu de ceva timp.” își începe Sânziana discursul din Insta Story.

Sânziana Negru
Sânziana Negru iubit[Sursa foto: Instagram]

„Motivul este cel la care s-a gândit mai multă lume și anume că ne-am despărțit.

Am decis amândoi acum câteva săptămâni că e decizia corectă pentu noi, în momentul de față. N-am să intru în detaliile motivelor, pentru că astea ne privesc doar pe noi doi și atât. Am vrut, în primul rând, să scap de presiunea asta de a ști doar eu. A fost o relație cu foarte multe experiențe, experiențe pe care noi le-am trăit împreună și pe care le-am împărtășit aici cu voi.
Probabil mulți dintre voi empatizați cu noi și cu ce am format noi în ultimii doi ani și jumătate.”, a povestit ea pe Instagram.

Sânziana Negru, momente grele după despărțire

În plus, aceasta a evitat să spună ce s-a întâmplat în relația lor, dar a recunoscut că nu este deloc ușor, mai ales că a fost o relație extrem de frumoasă.

„Sincer, cred că a fost cea mai frumoasă relație a mea de până acum prin prisma tuturor lucrurilor pe care le-am făcut împreună, a amintirilor pe care ni le-am creat și

a experiențelor prin care am trecut amândoi și care, cu siguranță, ne-au format pentru a deveni oamenii care suntem astăzi.”, a mai spus Sânziana Negru.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Iulia Albu a dat verdictul! Daca pe Dorian Popa l-a facut praf si a primit trofeul BAU, cand a vazut cine a primit trofeul WOW, Andreea Mantea a declarat: "O sa merg la intalnire!"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies