Saptamana Modei la New York: stil urban pentru DKNY, safari pentru Victoria Beckham

Saptamana Modei la New York: stil urban pentru DKNY, safari pentru Victoria Beckham
Saptamana Modei la New York: stil urban pentru DKNY, safari pentru Victoria Beckham

Creatoarea de moda Donna Karan, cu gama sa plina de culoare DKNY, si Victoria Beckham, cu noua sa colectie safari sic, au fost duminica vedetele celei de-a patra zile de Fashion Week din New York.

Donna Karan, cu gama sa DKNY, si-a inmultit culorile, imprimeurile si tesaturile pentru colectia sa primavara-vara 2015, intr-un melanj sexy intre sic si urban, prin care a adus un nou omagiu New York-ului, orasul modern, multicolor, multicultural si multifunctional.

Rosu aprins, verde supersonic, galben mustar, nud, negru, alb si alte culori explozive au fost sarbatorite de DKNY, care si-a etalat tesaturile si combinatiile: fusta scurta aurie purtata peste o jupa lunga neagra, bluzoane aviator ultrascurte din lana sau matase, sau supradimensionate precum mantourile din materiale inovatoare si pulovere care coboara uneori pana la genunchi.


Nu au lipsit nici rochiile sexy, cu spatele gol, purtate insa cu bascheti.

Cu cateva ore mai devreme, la celalalt capat al Manhattan-ului, Victoria Beckham si-a etalat colectia mai temperata, care a optat pentru un safari chic si a prezentat in premiera noua sa colectie de incaltaminte. Printre cei prezenti s-au aflat si sotul ei, David, asezat alaturi de Anna Wintour, redactor sef la Vogue USA, si omniprezenta a paradelor de moda new-yorkeze.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Victoria Beckham, in varsta de 40 ani, care isi va deschide primul magazin la Londra anul acesta, a optat din nou pentru siluetele bine conturate, iar pentru colectia sa primavara-vara 2015 a reinterpretat stilul safari: rochii scurte cu buzunare aplicate, mantouri ajustate in talie, camasi stramte cu gulere mici, sacouri negre cu umerii bine marcati, purtate deasupra unor rochii albe suple cu dungi imprimate in partea de jos.

Surpriza colectiei a fost insa noua sa linie de incaltaminte in care s-au remarcat sandalele negre cu barete bej si platforma si mocasinii albi cu talpa joasa si imprimeu floral.

Ce prezenti au putut admira si colectiile lui Alexander Wang si casei Altuzarra — foarte apreciata pentru rochia lamé aurie — si alti creatori renumiti precum Tim Coppens sau Diane von Furstenberg. In cursul serii au fost aplaudate creatiile lui Anthony Vaccarello, care si-a prezentat prima sa colectie pentru Versace.

Sursa: Agerpres.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cum este viața Sânzianei Buruiană de când a devenit mămică pentru a doua oară și care sunt lucrurile pe care se axează acum. „Nu am mai pus așa accent pe mine. Nu prea mai e cazul.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies