Șapte semne care îți arată că el este bărbatul potrivit pentru tine!

Șapte semne care îți arată că el este bărbatul potrivit pentru tine!
Șapte semne care îți arată că el este bărbatul potrivit pentru tine!

Cum știi că el este alesul în funcție de atitudine şi de faptele lui?

Dezamăgirile în dragoste te fac să înveți din experiența trăită pentru a putea merge mai departe în viață, iar următorul bărbat din viața ta va fi ales cu mai multă atenţie. De câte ori nu ți-ai pus întrebarea, în minte, atunci când ai început o nouă relație: oare el este alesul? Femeile mereu traversează perioade de incertitudine în momentul în care nu mai sunt sigure de partenerul de viață din diverse motive. De fiecare dată încearcă să aloce timp și de cele mai multe ori trec cu vedere anumite defecte sau obiceiuri ale bărbatului de lângă ele.

Cum știi că el este bărbatul potrivit pentru tine?

1. Nu îi place să se joace cu tine

Plănuiești o întâlnire și el va fi acolo, fără a căuta scuze penibile. Mesajele tale mereu au un răspuns și se asigură că ești lămurită.

2. Te apreciază la adevărata ta valoare

Povestește despre trecutul tău și relațiile amoroase astfel încât să îți dai sema de ceea ce ai trăit.

Singură trebuie să îți dai seama că nu trebuie să mai experimentezi aceleași greșeli și că trebuie să te prețuiești mai mult.

3. Nesiguranța începe să dispară datorită bărbatului de lângă tine

Ai avut experiențe cu adevărat neplăcute care lasă traume de cele mai multe ori. Acestea te-au făcut să îți construiești „pereți” în jurul tău, dar el va face să te simți confortabil și în siguranță.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

4. El îți șterge îndoiala cu acțiuni și nu doar cu vorbe

Încă ai acea nesiguranță în tine și te îndoiești de el, dar el își păstrează cuvintele. Judecă mereu după fapte și nu după cuvinte. O vorbă din popor spune că „faptele mereu demostrează că vorbele nu reprezintă nimic” și ar trebui să te ghidezi după această sintagmă.

5. El este răbdător cu tine

Știe că ai trecut prin niște experiențe grele și îți lasă timp astfel încât să poți observa diferența între relații. El nu se grăbește și are răbdare... Practic așteaptă până când vei pune jos „armura” pe care ți-ai croit-o singură.

6. Este simpatic tot timpul și împărtăşeşte tot cu tine

Ți se poate părea ciudat dacă ai trăit într-o lume în care nu ai mai văzut lucrurile normale, mai ales dacă bunătatea și compasiunea au devenit o raritate.

În momentul în care l-ai întâlnit pe el și este amabil sau drăguț tot timpul, ți se pare bizar.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit? "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

7. O ceartă nu pune capăt relației

Argumentele și disputele într-o relație sunt inevitabile. În situația ta, dacă aceste lupte au dus la îndepărtarea de oameni și aruncarea greșelilor de cuplu doar asupra ta, aceste lucruri nu se vor mai întâmpla. El nu o să lase ca o discuție pe un ton ridicat să vă otrăvească relația.

Dacă regăsești minimum cinci din aceste motive, înseamnă că ai găsit partenerul potrivit pentru tine.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Sarp Akkaya, actorul care joacă rolul Sergen Günay în serialul „Tablou de familie”! Iată cu cine este căsătorit carismaticul actor și cum a fost surprins în compania soției sale

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies