Sapte super-alimente care te ajuta sa slabesti  rapid si sanatos!

Sapte super-alimente care te ajuta sa slabesti  rapid si sanatos!
Sapte super-alimente care te ajuta sa slabesti  rapid si sanatos!

Daca tii la sanatatea ta, nu e cazul sa tii diete extreme, care sa te ajute sa arzi urgent cateva kilograme, iar cand intrerupi regimul sa te ingrasi chiar mai mult. Ar fi ideal sa iti faci un regim echilibrat de slabit, fara infomatare si cu alimente care nu contin foarte multe calorii.

Ca sa nu te chinui atunci cand tii un regim, iata o lista cu alimente care te ajuta sa slabesti si se gasesc in aceasta perioada:

Varza. Sunt multe diete de slabit care iti recomanda un regim cu varza, doar cu varza. Insa trebuie sa aveti mare atentie, intrucat va poate slabi foarte mult organismul. Potrivit nutritionistilor, o dieta cu varza (salata sau supa) v-ar putea ajuta sa dati jos chiar si 5 kilograme intr-o saptamana.

Insa daca nu puteti tine un astfel de regim, mai bine o mancati ca salata pe langa celelalte alimente care va ajuta sa slabiti.

Lamaia. E recomandata dimineata, cu apa calduta. Au rol de a grabi metabolismul si digestia intrucat ajuta nivelul de aciditate gastrica. Atentie, unele persoane care pot avea arsuri digestive in urma consumului de lamai. De asemenea, lamaia, pe langa faptul ca e trecuta pe lista de alimente care te ajuta sa slabesti, are numeroase beneficii, printre care aportul crescut de calciu, potasiu, vitamina A, C sau fibre pectinice.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Avocado. Este foarte bogat in grasimi bune si este recomandat pentru cei care tin un regim de slabit intrucat da senzatia de satietate. Poate fi combinat cu carne slaba si diverse alte legume si fructe.

Lintea. Este un alt produs care poate fi trecut pe lista de alimente care te ajuta sa slabesti.

Este foarte saraca in grasime, are foarte multe proteine si carbohidrati fara colesterol. De asemenea, pe langa faptul ca nu are multe calorii, lintea este bogata in fier si e perfecta pentru cei care sunt in pericol sa capete o anemie in timpul unei cure de slabit.

Grapefruit. Este un alt fruct care poate fi trecut pe lista de alimente care te ajuta sa slabesti. De asemenea, este un fruct ce aduce numeroase beneficii organismului, precum scaderea colesterolului sau a nivelului de zahar in sange.

Este bogat in vitamina C, vitamina A, B5, acid folic, calciu si fibre.

Fulgii de ovaz. Sunt recomandati in curele de slabire. Ovazul ajuta si la scaderea colesterolului si diferenta fata de alte cereale esentiale este ca are un numar redus de calorii.
Citeste continuarea pe: www.doctorulzilei.ro



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies