Sărbători de iarnă 2020. Cele mai frumoase mesaje, urări şi felicitări de Crăciun!

sarbatori de iarna 2020 mesaj de craciun
mesajele de crăciun au devenit de-a lungul timpului o tradiție

Aici veți găsi cele mai frumoase şi emoţionante urări potrivite pentru Sărbătorile de iarnă din 2020, dar și pentru Revelion.

Crăciunul se apropie cu pași rapizi și știm cât de importante sunt mesajele pe care le trimitem în perioada aceea, dar și urările pe care le primim. Haideți să citim împreună cele mai frumoase urări pentru Sărbătorile de iarnă din 2020.

Sărbătorile de iarnă din 2020 sunt încununate de cele mai frumoase mesaje de Crăciun 

Mesajele venite din suflet și scrise cu foarte multă răbdare, pot aduce un zâmbet larg pe fața oricui le citește.

De aceea, noi venim în ajutorul dumneavoastră cu cele mai frumoase şi emoţionante mesaje de Crăciun. 

Crăciunul este perioada în care focul din inimile noastre se aprinde mai tare ca niciodată și dorim nespus de mult să fim alături de familie, de cei dragi, poate și de oamenii pe care i-am neglijat de-a lungul anului.

Chiar dacă ne dorim să fim cu toată lumea în perioada Crăciunului, uneori nu putem, așa că le trimitem mesaje îmbucurătoare care îi ajută pe cei dragi să ne simtă aproape.

sarbatori de iarna 2020 mesaj de craciun
mesajele de crăciun au devenit de-a lungul timpului o tradiție[Sursa foto: PixaBay]

Iată unele dintre cele mai frumoase mesaje de Crăciun potrivite pentru Sărbătorile de iarnă din 2020:

„Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra voastră doar bucurie şi senin, prosperitate, veselie şi sănătate în anul ce vine! Sărbători Fericite! La Mulţi Ani!”

”Cu colinde de Crăciun, vă dorim un an mai bun, și cu dragoste creștină să primiți în dar lumină, zurgălăi de flori de gheață să va bucure de viață, mult noroc s-aveși în toate, La Mulți Ani cu sănătate!” 

Citeste si: Sărbători de iarnă 2020: Top 30 colinde, în engleză, pentru Crăciun!

”E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină și caldură alături de cei dragi ție.  Dăruiește din toata inima și deschide-ți sufletul pentru a primi dragoste și fericire. Lasă-ți sufletul să renască și trăiește fiecare zi ca pe un dar neprețuit.”

”Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aduca bucuria Crăciunului prin speranță, spiritul Crăciunului prin pace, emoția Crăciunului prin dragoste.”

”Pe la ferestre cad steluțe, iar pe foc sunt sărmăluțe, bradul e împodobit, moșul e din nou grăbit, peste tot e bucurie și Crăciunul iarăși vine. Sărbători fericite!”

„Bogăţie câtă vreţi, Sănătate pentru toţi, Iar la anul care vine Să vă fie şi mai bine. Să vă fie casa, casă, cu bucate noi pe masă, Moş Crăciun cu sacul plin, drumu-n viaţă cât mai lin.”

„Fie că sărbătoarea Crăciunului să îţi umple sufletul de bucurie, să îţi aducă pace şi linişte în suflet, iar lumina lui minunată să îţi lumineze în continuare paşii în viaţa. Crăciun Fericit!”

"Fie ca speranţa să încolţească în sufletul tău, iar Moşul să vină cu bucurii, sănătate şi multă, multă dragoste"

"Vă doresc ca sărbătorile de iarnă să vă aducă sănătate şi fericire, împlinirea tuturor dorinţelor şi sănătate celor dragi.

La mulţi ani!”

„Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă linişte, căldura şi armonie în suflet. Crăciun fericit şi un An Nou plin de împliniri!”

sarbatori de iarna 2020 mesaje de craciun urari
urările de sărbători te fac să ai gânduri pozitive pentru anul care vine[Sursa foto: PixaBay]

Cele mai frumoase mesaje şi urări de Sărbători aduc bucurie în sufletele persoanelor care le primesc!

„Lumina sfântă venită în Ajun să vă aducă în suflet un veşnic Crăciun.

Sărbători de vis alături de cei dragi!”

„De sfintele Sărbători să deschidem uşa pentru oaspeţi dragi, şi inima pentru speranţă, bucurie şi lumină. Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere, ştiind că dacă avem credinţă, drumul din faţa noastră va fi presarat cu împliniri.”

„Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra voastră doar bucurie şi senin, prosperitate, veselie şi sănătate în anul ce vine! Sărbători Fericite!”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Fie ca Pruncul născut în ieslea din Bethleem să vă umple casele şi vieţile cu bucurie,sănătate şi multă înţelepciune pentru anul care vine. La Mulți Ani!”

Citeste si: Sărbători de iarnă 2020. Pe ce dată se sărbătorește Sfântul Ignat 2020?

”L-am văzut urcând pe coș cu tupeul lui de moș, bani, noroc și sănătate le avea în coș pe toate. Crăciun fericit!”

De asemenea, le putem trimite celor dragi sau oricui credem că s-ar bucura să ne citească rândurile, mesaje în versuri, potrivite pentru sărbătorile de iarnă din 2020:

„Moş Crăciun bate la uşă,

Scoate mâna din mănuşă

Şi vă dă din palma lui,

Darurile cerului,

Lângă brad şi lângă foc

Să vă umple de noroc!

Crăciun fericit!”

 

„Sărbătorile când vin,

Să vă fie coşul plin,

Să aveţi pe săturate,

Casa plină, sănătate,

Punga să geamă de bani,

Mult noroc şi La multi ani!”

 

„Bradul e împodobit,

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Moşul încă n-a sosit,

Începeţi să colindaţi,

Şi pe el să-l aşteptaţi.

Va veni la fiecare,

Cu cadouri şi-o urare:

Un Crăciun plin de iubire,

Sănătate, fericire,

Mult noroc şi împliniri

Şi ani plini de bucurii!”

 

Pentru cei care apreciază mesajele de Crăciun într-un stil religios, am descoperit cele mai potrivite cuvinte.

„Reţeta de Crăciun: se ia binecuvântare, se adaugă un strop de soare şi o pulbere de stele se amestecă-ntre ele, se mai pune bunătate şi iertare de păcate şi iubire cât cuprine, iar de la Iisus Hristos s-aveţi un Crăciun frumos.”

„Miros de brad, parfum de flori, bat în ferestre urători, clipesc pe cer mii de culori, fiţi fericiţi de Sărbători, acum şi-n anii următori!”

„De sfintele Sărbători să deschidem uşa pentru oaspeţi dragi şi inima pentru speranţă, bucurie şi lumină. Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere ştiind că dacă avem credinţa drumul din faţa noastră va fi presărat cu împliniri!”

„Fie ca Naşterea Domnului să va lumineze sufletele şi casa, sa aveţi parte de sănatate, belşug şi fericire!”

Sărbătorile anului 2020 vor fi diferite de cele pe care le-am trăit până acum, dar asta nu înseamnă că nu vor fi minunate. Dragostea celor dragi, mesajele, urările, colindele, bradul împodobit şi darurile făcute din inimă, de Moş Crăciun, ne vor aduce multă fericire în suflete. Vă dorim un Crăciun fericit şi un an nou liniştit şi luminat.

 

sursa: alba24.ro

 

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Prognoza meteo pentru perioada Crăciunului. Cum va fi vremea între 14-27 decembrie, în fiecare regiune din țară

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies