Sarbatori in lacrimi pentru mama Ilenei Ciuculete "Asa copila ce-am avut, atat de iubita"

Sarbatori in lacrimi pentru mama Ilenei Ciuculete
Sarbatori in lacrimi pentru mama Ilenei Ciuculete "Asa copila ce-am avut, atat de iubita"

La o lună de la moartea Ilenei Ciuculete, doliul învăluie atmosfera într-o tristeţe apăsătoare.

Suferinţa şi lacrimile au luat locul bucuriei şi luminii pe care o aducea Ileana de fiecare dată când ajungea să-şi viziteze mama. Doar amintirile dragi îi mai alină acum suferinţa bătrânei.

"Aşa copilă ce-am avut, atât de iubită, atâta ce mă îngrijea, foarte mult, foarte mult mă îngrijea. Nu mă lăsa niciodată. Îmi trimitea vitamine de inimă. Mă întreba: Mămică, le-ai luat? De multe ori o mai păcăleam un pic că le-am luat", spune mama Ilenei Ciuculete pentru Romania TV.

Cu inima strânsă şi greu încercată de pierderea fiicei sale, mama Ilenei Ciuculete nu poate accepta că totul s-a întâmplat atât de repede. Nu a ştiut nimic de boala nemiloasă care i-a răpit-o pe Ileana. În încercarea de a o proteja, artista şi-a rugat soţul şi copiii să nu-i spună mamei sale despre situaţia gravă în care s-a aflat pe patul de spital, cu puţin timp înainte de a muri.

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Minune in Saptamana Mare! Cornel Gales va petrece Pastele alaturi de baietii Ilenei Ciuculete! Au dat uitarii scandalurile care au zguduit muzica populara EXCLUSIV

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies