Sarbatoriti preţurile foarte mici la Farmacia la Preţ Mic din Tei

Sarbatoriti preţurile foarte mici la Farmacia la Preţ Mic din Tei
Sarbatoriti preţurile foarte mici la Farmacia la Preţ Mic din Tei

Începând de luni, 03 decembrie, în cartierul Tei se deschide o nouă locaţie Farmacia la Preţ Mic. Spaţiul modern, special amenajat pentru a corespunde tuturor nevoilor consumatorilor aduce în prim plan sute de produse noi, dar şi produsele consacrate ale farmaciei la preţuri foarte mici.


Despre Farmacia la Preţ Mic

Cunoscută deja drept farmacia cu preţuri foarte mici, #FLPM din online, dar si din locatiile fizice din Dristor, Baba Novac, Lujerului si Drumul Taberei, Farmacia la Pret Mic vine si in Tei. Incepând din luna decembrie, cartierul Tei se îmbogăţeşte cu #FLPM, farmacie moderna ce va stabili trendul în materie de diversitate, calitate şi preţ. Din 03 decembrie, pe Bulevardul Lacul Tei 31-33, toate persoanele care preţuiesc sănătatea pot beneficia de promptitudine şi preţuri mici la Farmacia la Preţ Mic.

Locaţia este poziţionată în locul fostei farmacii din Tei şi vine cu o imagine complet diferită faţă de celelalte locaţii #FLPM din Bucureşti. Este un spaţiu mare care acoperă parterul şi etajul superior şi în care găseşti o gamă variată de produse pentru orice categorie de vârstă. Farmacia la Preţ Mic îşi propune să acopere toate nevoile oamenilor care îşi doresc un stil de viaţă sănătos, dar şi să eficientizeze timpul clienţilor care trec pragul farmaciei, iar în noua locaţie nu va exista timp pierdut.
Noua farmacie #FLPM amplasată în Tei este pregătită pentru deschidere cu o multitudine de case de marcat, dar şi cu zeci de farmacişti şi asistenţi dispuşi oricând să ofere consultanţă pentru a face cele mai bune alegeri.

Farmacia la Preţ Mic isi intra si in rol de Mos Craciun

O dată cu marea deschidere, pentru a răsplăti fidelitatea publicului, #FLPM organizează un concurs în urma căruia poţi câştiga un Iphone 8. Mecanismul concursului este extrem de simplu, tot ce trebuie să faci să câştigi

premiul pus în joc este să vii în Farmacia la Preţ Mic din Tei în prima săptămână de la deschidere, în perioada 03-09 decembrie, să îţi faci o poză pe care să o postezi pe Facebook obligatoriu împreună cu hashtag-ul “#FLPM din Tei “ şi eşti automat înscris pentru marele premiu. Trebuie doar să ai cont de Facebook şi să vizitezi locaţia #FLPM din Tei.


Ce noutăţi aduce noua farmacie din Tei


În primul rând, noua locaţie va avea un spaţiu generos tocmai pentru a putea acoperi nevoile cumpărătorilor care păşesc în farmacie. Se găseşte o gamă variată de produse dermatocosmetice, cosmetice cool, dar şi suplimente alimentare, produse pentru mămici şi bebeluşi şi retete.


#FLPM pune accent şi pe conceptul de comenzi online.

Poţi beneficia oricând de produsele din farmacie, suplimente si cosmetice in prim etapa, doar la un click distanţă, pe www.farmacialapretmic.ro. Poţi face comenzi oriunde în ţară, iar dacă eşti din Bucureşti şi comanzi de luni până joi până în ora 15:00, coletul va ajunge la tine cu siguranţă a doua zi.


Programul #FLPM din Tei este unul adaptat nevoilor clientilor ocupati, fiind deschisa în fiecare zi a săptămânii.

Vino la Farmacia la Preţ Mic din Tei zilnic de luni până joi de la 8:00 până la 22:00, dar şi în weekend de la 8:00 la ora 18:00 si ia-ti portia de sanatate.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Andra, primele declaraţii despre a treia sarcină: "Ne dorim mulţi copii"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies