Sărbătoriții zilei. Ce vedete s-au născut pe 13 mai

Ce vedete s-au născut pe 13 mai
Sărbătoriții zilei. Ce vedete s-au născut pe 13 mai

Stevie Wonder, Oana Sârbu și Debby Ryan se numără printre vedetele care s-au născut pe 13 mai.

Stevie Wonder  s-a născut pe 13 mai 1950

Stevie Wonder, pe numele său real  Stevland Hardaway Judkins, s-a născut pe 13 mai 1950 în Michigan, SUA și este unul dintre cei mai iubiți cântăreți din toate timpurile, fiind și compozitor, multi instrumentist și producător. Stevie Wonder este orb din naștere și la doar 11 ani a semnat primul contract, cu casa de discuri Motown, care îl manageriază și în prezent.

Stevie Wonder a fost descoperit la 11 ani, pe când cânta la colțul străzii, de Ronnie White. Acesta l-a introdus pe micul Stevie în lumea artistică. Impresionat de talentul tânărului muzician, Berry Gordy, șeful executiv de la Motown,  i-a propus să semneze un contract cu Motown Records sub numele de  Little Stevie Wonder.

Producătorul Mickey Stevenson a fost cel care a venit cu ideea numelui de scenă, după ce l-a auzit cântând și a afirmat „This boy is a wonder”.

Ulterior, Stevie Wonder a lansat piesa „I Call It Pretty Music, But Old People Call It Blues”, în anul 1961, care a devenit hit la nivel internațional. În 1962, Stevie Wonder lansase deja primele albume,  The Jazz Soul of Little Stevie Wonder și Tribute to Uncle Ray, care nu au avut la fel de mult succes însă.

Ce vedete s-au născut pe 13 mai

Citeste si: Drama secretă trăită de Oana Sîrbu în pandemie! A ajuns cu tatăl la spital, mătușa i-a murit! Dezvăluirile cutremurătoare pe care i le-a făcut lui Cristi Brancu

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Oana Sârbu s-a născut pe 13 mai 1968

Oana Sârbu este actriță și cântăreață de muzică ușoară. S-a născut pe 13 mai 1968 în București și este fiica celebrului Romulus Sârbu, unul dintre  comicii din cuplul fantezist „Anton si Romică” de la Teatrul Constantin Tănase.

Oana Sârbu a câștigat în anul 1985 trofeul „Steaua fără nume”, însă aceasta a devenit cunoscută după celebrul rol din filmul Liceenii.

A creat o adevărată isterie la acea vreme, întrucât mii de fete de liceu au copiat tunsoarea personajului Dana din Liceeni.

Ce vedete s-au născut pe 13 mai

Ulterior, Oana Sârbu a lansat albumele „Lumea basmelor” și „Te asteptăm să vii, Moș Crăciun", în colaborare cu Marcel Pavel, Luminita Anghel, Narcisa Suciu, Robert Turcescu, Stefan Banica jr. și Adrian Enache.

Oana Sârbu si-a continuat cariera  în cinematografie, având roluri de succes în filmele „Extemporal la dirigentie",  „Liceenii rock'n'roll", „Vulcanul stins", „Liceenii în alertă" și „Secretul Mariei".

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citeste si: Iată dieta Oanei Sârbu! La 51 de ani are silueta de la 20

Debby Ryan s-a născut pe 13 mai 1993

Ce vedete s-au născut pe 13 mai

Debbie Ryan a devenit cunoscută după ce a jucat rolul lui Bailey Pickett în serialul de succes „Ce viață minunată pe punte", marca Disney Channel. În anul 2010, Debbie a primit rolul principal în alt serial de succes, "16 Wishes". Pe lângă faptul că a fost interpreta temei muzicale a filmului, "A Wish Comes True Everyday," a fost și compozitoarea celei de-a doua melodii pe care a lansat-o, "Open Eyes", afirmându-se astfel în rolul de cântăreață.Debby

Ryan și-a făcut debutul în cinematografie odată cu rolul din filmul "The Longshots", unde joacă alături Keke Palmer si Ice Cube.

Debby Ryan s-a născut pe 13 mai 1993 și a copilărit în Alabama, Texas, mutându-se ulterior, pentru o bună bucată de timp, în Germania.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies