“Sărută-mă frumos!” Armin Nicoară și Georgiana Nicoară, imagini neașteptate în mașină

“Sărută-mă frumos!” Armin Nicoară și Georgiana Nicoară, imagini neașteptate în mașină
“Sărută-mă frumos!” Armin Nicoară și Georgiana Nicoară, imagini neașteptate în mașină

După speculațiile în legătură cu Armin Nicoară și cu divorțul dintre Georgiana Lobonț și partenerul ei, artistul și nașa au apărut din nou în ipostaze controversate. Iată despre ce este vorba!

După ce soțul Georgianei Lobonț a anunțat divorțul, cei doi s-au comportat ca și cum nimic nu s-a întâmplat, ba mai mult, nu au dorit să ofere o explicație. De asemenea, au apărut zvonuri despre o legătură dintre Armin Nicoară și nașa lui. Recent, cei doi s-au afișat împreună în mașină, în timp ce artistul o pupă pe obraz pe vedetă, iar ea cântă versurile noii lor piese.

Armin Nicoară o pupă pe Georgiana Lobonț în mașină

Georgiana Lobonț nu ratează nicio șansă de a-și promova noua piesă cu Armin Nicoară. Deși nu mai sunt la filmările videoclipul, unde au jucat rolul a doi îndrăgostiți, artista și Armin Nicoară pare că au rămas în personaj. În imaginile din mediul online, Georgiana este cea care cântă câteva versuri ale piesei, în timp ce Armin este lângă ea în mașină și o pupă în momentul în care vedeta ajunge la versul „Hai, nu mai fi rușinos și sărută-mă frumos!”.

Citește și: Ce a anunțat Georgiana Lobonț pe rețelele de socializare. Fanii au așteptat această veste

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Armin Nicoară o pupă pe Georgiana Lobonț în mașină, când soțul ei nu este prin preajmă[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Eu nu mă bag în familia nimănui.” Armin Nicoară, despre ce s-a întâmplat pe plajă, în Maldive

Armin Nicoară, dezvăluiri despre legătura dintre el și nașa lui

În urmă cu puțin timp, când au apărut vehiculații în legătură cu o posibilă legătură între Armin cu divorțul nașilor lui, acesta a negat absolut tot și a accentuat faptul că ceea ce se vede în videoclipuri între el și Georgiana este ceva specific vieții de artist, și nimic mai mult.

„Eu colaborez cu Georgiana, asta e viața de artist. Când faci o melodie, posibil ca melodia respectivă să fie de dragoste(...) noi jucăm un rol.(...) Am făcut un videoclip acum două zile când o sărut pe Georgiana, bineînțeles că în acea melodie spune „sărută fetele” și ce mai spune Georgiana acolo. Normal, eu am sărutat-o pe Georgiana, exact ce spune în melodie, dar n-o mai condamnați să spuneți că eu mă dau la Georgiana, că eu fac ce fac.

E nașa mea, ce vreți, să o înjur?! Să mă iau de ea?! Să nu conversez cu ea? Sper că am fost cât de cât înțeles. Să auzim numai de bine și Doamne ajută!”, a spus el.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Citește și: „Sunt atât de obosită.” Georgiana Lobonț, despre ce s-a întâmplat în Maldive

Armin Nicoară o pupă pe Georgiana Lobonț în mașină, când soțul ei nu este prin preajmă[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Unde au mers Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan, imediat după întoarcerea din Maldive



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

„Eu nu mă bag în familia nimănui.” Armin Nicoară, despre ce s-a întâmplat pe plajă, în Maldive

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies