Sase secrete pentru a fi o adevarata doamna

Sase secrete pentru a fi o adevarata doamna
Sase secrete pentru a fi o adevarata doamna

Prezenta este intotdeauana inconfundabila. Prezenta in modul in care o femeie trece, in modul in care vorbeste. Intr-o multime de alte detalii care pot vraji un barbat.

O femeie adevărată se simte bine în corpul ei

Dacă încă mai crezi că o femeie elegantă trebuie să se încadreze în anumite dimensiuni, atunci este timpul să uiţi de aceste stereotipuri. Indiferent de forma corpului pe care o ai, trebuie să îţi pui în evidenţă părţile care te avantajează, iar hainele pe care le porţi trebuie să fie în armonie cu corpul tău.

Eleganţa nu este niciodată sclava regulilor şi înţelegerilor

O femeie adevărată trebuie să fie întotdeauna conştientă de situaţia în care se află. Nu e nevoie să porţi tocuri înalte pentru o plimbare sau să transpiri o zi întreagă într-un costum. Ascultă-ţi intuiţia. Dacă ai impresia că părul tău arată foarte bine în starea lui naturală, fii liberă să îl porţi astfel.

Tocurile înalte şi incomode pot fi mereu înlocuite cu o pereche de sandale fără toc. Orice ai face, nu îţi închide individualitatea în interiorul unei rochii.

Citeste mai multe aici.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Imaginea asta cu fetita Silviei de la "Bravo, ai stil!" a emotionat o tara intreaga!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies