Sătulă de întâlniri online? Încercați aceste idei pentru a vă reîmprospăta perspectiva și a vă bucura din nou de întâlniri

Sfaturi pentru întâlniri online
Sfaturi pentru întâlniri online

Află din rândurile următoare cum poți să-ți îmbunătățești viața amoroasă prin intermediul întâlnirilor online.

Găsirea persoanei potrivite poate constitui un proces greu și anevoios, mai atunci când ne pierdem speranța conform căreia sufletul nostru pereche chiar există. Atunci când vorbim despre întâlnirile online, lucrurile devin și mai complicate pentru că avem parte de o paletă largă de opțiuni de unde putem alege, dar în ciuda acestui fapt, parcă ni se pare că nimeni nu este potrivit pentru noi.

Acesta însă constituie un mod de gândire toxic, care ne face să ne pierdem speranța și ne influențează în mod negativ viața amoroasă.

Dacă și tu treci printr-o perioadă asemănătoare în care ai impresia că toți băieții din mediul online sunt la fel și te-ai săturat de întâlnirile online, descoperă în continuarea articolului câteva modalități care să te ajute să-ți îmbunătățești viața amoroasă.

Puterea intenției

Sfaturi pentru întâlniri online
Sfaturi pentru întâlniri online[Sursa foto: freepik]

Trebuie să știi că în viață, indiferent de situație, mai ales în ceea ce privește viața amoroasă, contează foarte mult puterea intenției.

Aceasta presupune energia pe care tu o trimiți către cei din jur și care se întoarce înapoi spre tine. Astfel, atunci când trimiți energie pozitivă, vei primi la rândul tău un lucru pozitiv. Dacă, în schimb, trimiți energie negativă, atunci și tu la rândul tău vei avea parte de ea.

Mai exact, atunci când vorbim despre întâlnirile online și în general despre aplicațiile de întâlniri online, vedem și interacționăm cu o mulțime de persoane.

Nu toți sunt făcuți pentru noi. De unii ne place, iar de alții nu. În schimb, ceea ce ai putea tu schimba în comportamentul tău este să trimiți o energie pozitivă către fiecare tip la care te uiți, indiferent că este sau nu pe placul tău. Trebuie să te gândești că la un moment dat, tipul respectiv va întâlni o fată căreia îi va plăcea de el și vor forma un cuplu frumos împreună.
Astfel, dacă te gândești la binele lui și îi dorești acest lucru, și tu la rândul tău, mai devreme sau mai târziu, vei da peste persoana care este potrivită pentru tine și alături de care vei fi fericită.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Nu mai căuta doar defecte

Citește și: O femeie și un bărbat nu se întâlnesc întâmplător. Specialiștii consideră că îi unesc același tip de traumă

Sfaturi pentru întâlniri online
Sfaturi pentru întâlniri online[Sursa foto: freepik]

Atunci când vorbim despre energia din mediul online, energia normală este de a evalua. Adesea ne aflăm în fața telefonului, uitându-ne pe aplicațiile de dating, iar primul gând pe care îl avem în minte este de a evalua persoanele care ne apar pe ecran.

Acesta însă este o gândire negativă pentru că ne face să căutăm defecte. Astfel, în loc să încercăm să cunoaștem persoana respectivă cu adevărat și să ne gândim care sunt lucrurile pe care le avem în comun și calitățile lui, noi de fapt îi căutăm defecte.

De obicei, atunci când cauți defecte, lucruri nu se potrivesc cu ceea ce ți-ai dori, iar acea energie în sine trimite energie critică celeilalte persoane, iar de cele mai multe ori nu poți trimite energie critică celeilalte persoane fără să te regăsești și tu în ea.

Așadar, pentru a avea parte de o viață amoroasă prosperă, este esențial să îți schimbi modul de a gândi și să te concentrezi pe aspectele pozitive.

Pentru fiecare persoană există cineva potrivit

Citește și: Totul despre singurătatea în doi. ”Între noi nu se mai întâmplă schimb de emoție, de energie, noi nu mai avem un viitor împreună.”

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Sfaturi pentru întâlniri online
Sfaturi pentru întâlniri online[Sursa foto: freepik]

Așa cum există cineva pentru care bărbatul pe care îl vezi tu în online și îți displace, se potrivește perfect, așa există și pentru tine o persoană care ți se potrivește perfect. Iubirea este posibilă pentru fiecare dintre noi, trebuie doar să crezi în lucrul ăsta.

Astfel, atunci când intri online, în loc să treci la energia critică, în schimb, dacă cineva nu se potrivește cu tine, trimite-i gânduri bune în vederea în care o să-și găsească persoana potrivită, iar astfel și tu la rândul tău, mai devreme sau mai târziu, o să găsești persoana potrivită pentru tine.  

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cum să respingi un bărbat de care nu ești atrasă fără a-l face să sufere

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies