Saveta Bogdan a sărbătorit Ziua Independenței alături de fiica sa, în America: „Toată lumea e cu artificii, curcan. Eu le-am făcut fasole cu cârnați.”

Saveta Bogdan a sărbătorit Ziua Independenței alături de fiica sa, în America: „Toată lumea e cu artificii, curcan. Eu le-am făcut fasole cu cârnați.”
Saveta Bogdan a sărbătorit Ziua Independenței alături de fiica sa, în America: „Toată lumea e cu artificii, curcan. Eu le-am făcut fasole cu cârnați.”

Artista a făcut dezvăluiri despre fiica sa.

Saveta Bogdan este o mamă extrem de mândră. Fiica sa locuiește de ani buni în America, acolo unde și-a întemeiat o familie. Astfel, interpreta de muzică populară își vizitează copilul cât de des poate, lucru ce s-a întâmplat și vara aceasta. Saveta Bogdan a petrecut Ziua Independenței în America, alături de fiica și ginerele său. În cadrul unui interviu acordat recent, interpreta de muzică populară a oferit declarații de peste Ocean.

Saveta Bogdan a petrecut românește ziua Americii

Citește și: Alimentele pe care Saveta Bogdan le-a scos definitiv din mesele sale. Multe persoane nu ar rezista fără ele. “Nu mănânc deloc.”

Saveta Bogdan a sărbătorit Ziua Independenței alături de fiica sa, în America
Saveta Bogdan[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cui vor rămâne costumele populare ale Savetei Bogdan? Artista a vorbit despre veșmintele sale populare „Să rămână acolo, cu un bilet de la Saveta Bogdan”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Chiar dacă acolo americanii sărbătoresc așa cum se cuvine Ziua Independenței, Saveta Bogdan nu a renunțat la preparatele tradiționale românești, pe care le-a gătit special pentru fiica și pentru ginerele său.

Sunt aproape de Chicago și este nebunie astăzi aici, o nebunie. Toată lumea e cu artificii, curcan. Aici se face curcan la cuptor, obiceiul lor. Eu le-am făcut fasole cu cârnați. Acum vreau să le fac mititei cum se fac aici la noi.

Nu prea am condimentele acelea așa cum sunt la noi, dar mă descurc .”, a povestit interpreta de muzică populară.

Mai mult decât atât, ajunsă în vizită la fiica sa, interpreta de muzică populară a venit încărcată cu legume, pe care le-a cultivat chiar în spatele casei.  

Am plantat în spatele vilei cartofi, fasole, roșii, morcovi, salată. Am de toate .”, a mai povestit Saveta Bogdan.

Fiica Savetei Bogdan nu se grăbește să aducă pe lume un copil

Saveta Bogdan a sărbătorit Ziua Independenței alături de fiica sa, în America
Saveta Bogdan și fiica sa[Sursa foto: Facebook]

Întrebată despre momentul în care va deveni bunică, interpreta de muzică populară a dezvăluit că acesta nu se va petrece prea curând, deoarece fiica și ginerele său nu se grăbesc să aducă pe lume un copil.

Nu am devenit bunică, pentru că ei nu se grăbesc cu treaba asta.

Nu se grăbesc. Au zis că pentru ei asta e pe ultimul loc .”, a mai spus Saveta Bogdan în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu.   



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Eliza Natanticu, despre greutățile cu care s-a confruntat încă din copilărie: „Am rămas fără tată când aveam un an, pentru că el m-a părăsit.”

IMAGINE RARĂ cu fiul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă! Edan s-a transformat într-un tânăr chipeș!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Selly, mesaj cu subînțeles după scandalul de la SAGA FESTIVAL 2024: "Am un anunț foarte, foarte important"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies