Saveta Bogdan își dorește un copil, la vârsta de 77 de ani

Saveta Bogdan își dorește un copil, la vârsta de 77 de ani
Saveta Bogdan își dorește un copil, la vârsta de 77 de ani

Saveta Bogdan vrea să devină mamă din nou, dar și bunică.

Saveta Bogdan, în vârstă de 77 de ani, a discutat despre ce planuri mari are pentru anul 2023. Interpreta de muzică populară este mamă, și așteaptă cu nerăbdare să prindă ziua în care își va vedea primii nepoți.

Saveta Bogdan își dorește să adopte un copil

Cătălina, fiica cântăreței, și-a făcut nunta în America, însă nu are în plan, momentan, să devină mamă deoarece are alte priorități.

Respectiva situație nu o încântă sub nicio formă pe artistă, motiv pentru care a luat o hotărâre care a surprins o lume întreagă. În cadrul unui interviu, Saveta Bogdan a dezvăluit faptul că, deși are o vârstă destul de înaintată, dacă fata ei nu va aduce pe lume un copil, atunci ea vrea să devină mamă din nou. Interpreta a ajuns la această decizie pentru că simte că mai are destul de multe lucruri de oferit, mai ales iubire.
Așadar, hotărârea ei constă în adopția unui copil. Totodată, pentru a-și convinge și fiica să își dorească să devină mamă, pe cale naturală sau nu, Saveta Bogdan a menționat că, dacă va înfia un copil, îl va duce în America.

Citește și: „E însurat.” Saveta Bogdan s-a împăcat cu partenerul avocat. Care este motivul pentru care s-a despărțit de ambasador

Saveta Bogdan își dorește un copil, la vârsta de 77 de ani[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: „Vorbesc de rău de mine” Saveta Bogdan, acuzată că ar avea datorii

Așadar, copilul și Cătălina vor face cunoștință, iar dacă fiica sa și soțul ei vor avea dorința de a-l păstra, va fi o mare realizare, iar dacă nu, interpreta își asumă rolul de părinte și precizează că se va ocupa singură de creșterea și educația acestuia.

„Îmi doresc, în primul rând, să devin bunicuță. Ce să fac. Fata zice că ce am, acum cu războaiele astea… Ea are ideile ei. Eu nu-mi iau nădejdea de la Dumnezeu, că El nu mă lasă. Trebuie să-mi trimită și mie un nepoțel sau o nepoată. Să aibă și fata, că au două case, au de toate. Să aibă moștenitori. Dacă nu, eu le-am spus, înfiez un copil și-l cresc eu.

Așa mi-am pus în gând, înfiez un copil, îl iau cu mine și îl duc acolo, la ei. Dacă vor să-l oprească bine, dacă nu, nu”, a declarat Saveta Bogdan, în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: „Nu mă interesează”. Marcela Fota, criticată după ce s-a aflat că are un nou iubit

Saveta Bogdan își dorește un copil, la vârsta de 77 de ani[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

„Vorbesc de rău de mine” Saveta Bogdan, acuzată că ar avea datorii

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies