Aromele dulci combinate cu cele de cimbru transforma aceasta supa crema intr-un preparat spectaculos.
Ingrediente:
900 g de ceapa galbena
15 ml de ulei de masline
15 g de unt nesarat
4 mere verzi dulci
550 ml de cidru de mere
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
950 ml de supa de vegetale
2 catei de
usturoi pisati120 g de smantana
Sare si piper dupa gust
Mod de preparare:
Intr-o oala mai mare topeste untul si uleiul de masline la foc mediu, apoi adauga ceapa la calit. Caleste bine pana cand acesta capata o culoare aurie.
Curata de coaja si seminte, merele. Taie-le in cubulete. Cand ceapa este calita, adauga si merele si caleste-le 2-3 minute.
Adauga apoi cidrul de mere si lasa totul sa fiarba pentru 5 minute.
Apoi adauga usturoiul si supa de legume. Lasa oala la fiert cu capac inca 30 de minute.
Adauga smantana si amesteca.
Lasa supa sa se raceasca putin iar apoi mixeaz-o in blender. Adauga sare si piper dupa gust.
Sursa www.skinnytaste.com