Scadal urias in echipa Faimosilor. S-au aruncat cuvinte grele: "Esti handicapata? Prietenia noastra s-a terminat. Nu mai avem ce discuta"

Scadal urias in echipa Faimosilor. S-au aruncat cuvinte grele:
Scadal urias in echipa Faimosilor. S-au aruncat cuvinte grele: "Esti handicapata? Prietenia noastra s-a terminat. Nu mai avem ce discuta"

EXATLON 6 februarie. Echipa Faimosilor, dezbinata de nominalizari! A iesit cu scandal si s-a lasat cu acuze grave: "Esti handicapata? Prietenia noastra s-a terminat. Nu mai avem ce discuta"

 

 

Nominalizarile facute de Anca Surdu si Diana Bulimar au stranit o adevarata furtuna in Echipa Faimosilor, in editia EXATLON 6 februarie. Desi s-au inteles cu totii sa-l nominalizeze pe Ion Oncescu, Anca si Didi au propus-o pe Claudia Pavel.

 

Claudia a fost deranjata de atitudinea fetelor si sustine raspicat faptul ca nu va mai exista prietenie intre ele. 

 

"Trebuie sa ne asculti macar. Nu am facut altceva decat sa gandim logic. De ce? Pe mine ma surprinde treaba asta", a spus Anca, in editia EXATLON din 6 februarie, dorind sa-si justifice nominalizarea. 

 

"Nu mai discut, pentru mine discutia s-a incheiat. Deci imi pare rau.

Am stat o langa voi o luna de zile si voi ati facut asta. Pentru mine nu mai este nimic de zis. Chiar asa tare si-au dorit sa ma nominalizere. Auzi la Didi, ca n-a avut ce face. Ce handicapata. Cand am auzit-o pe Anca nu-i venea sa cred. Si pe Didi cu lacrimi in ochi. E clar ca ele au vrut sa ma voteze pe mine. Am incheiat orice discutie.
Nu mai exista prietenie. Chiar sunt dezamagita, socata. Nu de faptul ca am fost nominalizara, dar nu asa. Cred ca toata lumea a fost socata de ce s-a intamplat aseara"
, s-a declarat Cream indignata.

 

"Dupa nominalizare am fost surprins. Mai devreme sau mai tarziu se ajungea la asta. Unii nu inteleg notiunea de echipa. Eu o sa stau sa astept sa vina sa vorbeasca cu mine, sa discute.

Pana atunci eu nu ma mai bag. S-a dus luna de miere. Eu i-am zis si lui Cazacu ca o sa o votez pe Claudia. Chiar daca este o fata ok, de grup. Este mai slaba. Nu putem slabi echipa", a spus Giani. 

 

"Nu mi se pare ca a fost atat de dramatic. Rezultatul a fost acelasi, felul in care s-a facut a fost neasteptat", a spus Vladimir. 

 

"Cred ca ea nu se astepta. Claudia a fost luata prin surprindere", a spus Diana Belbita, in editia EXATLON din 6 februarie.

 

"Partea cu faptul ca ea e plecata non stop. Acum da-o naibii, decat sa stea Catalin cu gagica aici, mai bine sta un luptator", a spus Ion Oncescu. 

 

"Am inceput sa am o discutie cu Catalin, el a incercat sa ma convinga sa nu o nominalizez pe Claudia", a spus Vladimir.

 

"Este evident ca au fost niste fisuri, dar asta nu inseamna ca nu mai suntem o echipa. Suntem motivati sa fim o echipa astazi, aici, la joc. Nu ma simt motivata ca mi-am expus o parere atunci cand am fost intrebare", s-a aparat Anca, in editia EXATLON din 6 februarie.

 

Sursa: WOWbiz.ro



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Eliminare la Exatlon: Claudia Pavel pleaca din concurs. Ce a avut de zis despre eliminare

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies