Scalp iritat si matreata? Nu le lasa sa-ti afecteze increderea in tine!

Scalp iritat si matreata? Nu le lasa sa-ti afecteze increderea in tine!
Scalp iritat si matreata? Nu le lasa sa-ti afecteze increderea in tine!

Cine a zis ca de modul in care ne arata podoaba capilara depinde de starea de buna dispozitie si chiar succesul unei zile mare dreptate a avut.

8 din 10 tineri sustin ca aspectul parului se afla la baza increderii de sine in fiecare zi. Un par frumos oferind o senzatie pozitiva. Legatura dintre par si increderea de sine poate explica de ce, pentru tineri, un scalp iritat poate fi un adevarat chin, multi considerand ca acesta cauzeaza disconfort. Si nu vorbim doar despre disconfort ci si despre faptul ca tinerii care au aceste probleme se simt inconfortabil in public.

4 din 10 tineri cred ca oamenii sunt judecati negativ atunci cand isi scarpina scalpul iritat, insa nu considera ca acesta este un comportament de neacceptat in public. Totusi, a avea un scalp iritat sau matreata ii determina pe tineri sa se simta mai putin doriti si atractivi. Astfel, a gasi produsul care sa trateze aceste probleme este un lucru extrem de important pentru mentinerea increderii de sine.Majoritatea

tinerilor au suferit de matreata sau de un scalp iritat.

Daca ai aceste probleme- matreata si scalp iritat- sa stii ca nu esti singur (ă). In prezent sau in trecut, 78% dintre tineri au suferit de matreata, in timp ce 65%  s-au confruntat cu un scalp iritat sau cu disconfort in zona scalpului.

30% dintre acestia se confrunta in prezent cu matreata si 26% cu un scalp iritat sau cu disconfort in zona scalpului.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Cele doua probleme sunt interconectate, tinerii (55%) considerand ca matreata este principala cauza a unui scalp iritat sau a disconfortului din zona scalpului. De asemenea, un procent de 53% acuza stresul ca fiind principala cauza a unui scalp iritat.
Citeste continuarea pe: www.csid.ro



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Gustul copilăriei pentru Mihai Mărgineanu. Mâncărurile pe care artistul nu le mai consumă acum. „Posibilitățile erau limitate. Acum, cu atâtea figuri în cap, nu mai mănânc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies