Scandalos! Care este cea mai costisitoare pasiune a Iuliei Albu si ce vrea sa isi cumpere cand se va marita! “Sunt doua pe lista mea de casatorie”

Scandalos! Care este cea mai costisitoare pasiune a Iuliei Albu si ce vrea sa isi cumpere cand se va marita! “Sunt doua pe lista mea de casatorie”
Scandalos! Care este cea mai costisitoare pasiune a Iuliei Albu si ce vrea sa isi cumpere cand se va marita! “Sunt doua pe lista mea de casatorie”

Iulia Albu a facut o adevarata pasiune pentru covoarele persane, extrem de scumpe, insa foarte frumoase si bine lucrate!

In locuinta carismaticei jurate de la “Bravo, ai stil” se regasesc cateva produse spectaculoase, achizitionate de Iulia de la unul dintre cele mai sofisticate showroom-uri din Bucuresti!

Prietenii vedetei sustin ca este este scandalos sa dai atatia bani pentru covoare, dar Iulia este de alta parere si spune ca acestea reprezinta hobby-ul ei, in plus, este o maniaca atunci cand vine vorba de curateniei si igiena!

“Scandalos nu este vreun termen de care sa ma fi ferit vreodata! La mine in casa, nimeni nu intra incaltat si cine nu doreste sa isi lase pantofii la intrare este invitat sa iasa frumos pe usa. Acest lucru tine de cultura si nu in ultimul rand de cea mai costisitoare pasiune a mea, covoarele persane din matase, pe care eu le am in apartament! Din punctul meu de vedere, daca intr-o casa in care exista o mocheta sau o carpeta din plastic este un focar mai grav decat purtarea unor perechi de

bocanci verzi la un costum de baie roz”, a spus Iulia Albu, care are in camera un Tabriz, considerat unul din cele mai bune covoare din lume, dar si un covor persan cu scene de vanatoare sau o mica bijuterie, un covor mic si pictorial de matase turcesc din Hereke!

Iulia mai merge pe ideea ca totul la ea are o legatura cu trend-ul si bunul gust, in special in amenajarea casei!

“Stilul este in detalii si daca investitia pe care o fac in mod constant nu este una de neglijat, prefer ca lucrurile sa fie valori pe care le va putea pastra si fiica mea.  Pe de alta parte, nimic nu este mai placut decat sa te hotarasti ce pantofi vei purta calcand pe un covor persan din matase”, a dezvaluit vedeta care a mai dat un detaliu picant.

“Pe lista mea de casatorie vor fi cu siguranta inca doua covoare persoane si o vaza de la lalique pe care nu am apucat inca sa o achizitionez! Eexista un singur loc din Romania de unde le cumpar, dar mai sunt si ocazionalele licitatii, care sunt dintotdeauna o ocazie buna pentru a lua o piesa noua!”, a conchis Albu!



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

WOW sau BAU?! Iulia Albu a dat verdictul! Iată cine a gafat şi a primit trofeul BAU

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies