Scandalul din Malibu: o carte intrigantă, ce te va cuceri de la primele rânduri

Scandalul din Malibu: o carte intrigantă, ce te va cuceri de la primele rânduri
Scandalul din Malibu: o carte intrigantă, ce te va cuceri de la primele rânduri

Ești în permanentă căutare de cărți pe care să le consideri spectaculoase și care să te țină cu sufletul la gură de la prima la ultima pagină?

În cazul acesta, avem recomandarea ideală pentru tine. Comanda de la BOOKZONE cele mai interesante cărți. Această librărie online îți oferă cele mai râvnite titluri, noutăți ce apar în fiecare lună, prețuri excelente și livrare rapidă, pentru ca tu să te bucuri de lecturile preferate în cel mai scurt timp posibil. Chiar dacă ești în căutarea lecturii ideale pentru vacanță și timpul pentru a o găsi este limitat, BOOKZONE îți vine în ajutor, datorită livrării rapide.

 

Printre cele mai interesante titluri lansate anul acesta se numără și Scandalul din Malibu, de Taylor Jenkins Reid. În cazul în care ți se pare cunoscut numele autoarei, află că a scris și Cei 7 soți ai lui Evelyn Hugo, iar în continuare vei înțelege și legătura dintre aceste titluri. Dacă nu ai citit Cei 7 soți ai lui Evelyn Hugo, neapărat trebuie să dai comanda și de această carte, pentru ca suntem siguri că te va impresiona.

Acțiunea cărții ne poartă în august 1983, la finalul verii. Cel mai așteptat eveniment al anului, petrecerea găzduită de Nina Riva este pe cale să înceapă. În fiecare an, aceasta organizează o petrecere fastuoasă pentru a marca finalul verii, iar lumea mondenă este în extaz și fiecare persoană își dorește să participe.

 

Familia Riva este cea mai apreciată din Malibu și toată lumea îi consideră familia perfectă. În aparentă, așa este, însă în spatele succesului lui se ascund numeroase drame și secrete. Clanul Riva însumează patru frați. Nina Riva, cea care a organizat petrecerea, este supermodel și are ca hobby surfingul, fiind foarte talentată. Mai are doi frați, Jay și Hud, un surfer de succes și un fotograf și o soră mai mică, pe nume Kit.

 

Succesul celor patru frați se mai datorează și faptului că sunt copiii cântărețului Mick Riva, al trei soț al actriței Evelyn Hugo, din cartea pe care ți-am menționat-o mai devreme. Acum înțelegi legătură și de ce ți-am recomandat această carte deosebită?

 

Petrecerea pare a fi un real succes. Începutul este perfect, însă până la finalul serii, totul va scăpa de sub control. Viața familiei Riva nu mai fi așa cum o știau ei și se va schimba pentru totdeauna. Iubiri ascunse, secrete și alte intrigi vor ieși la suprafața.

 

Așa cum ți-ai dat seama, este o carte intrigantă, ce te va ține cu sufletul la gură. Se citește foarte ușor și poate reprezenta lectura perfectă pentru vacanța din aceasta vară. Dacă vrei să te bucuri carte, comand-o cât mai repede de la Bookzone. Vei beneficia de un preț foarte bun, transport rapid și vei putea începe să citești acest volum foarte rapid.

 

 

 

 


Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies